Gabriela Cristea a slăbit atât de mult, încât nu se mai ferește să-și ascundă corpul sub haine largi. Imaginile de acum i-au uimit pe toți! A dezvăluit dieta cu care a revenit la silueta de pe vremuri. O are de la un nutriționist și nu te infometezi: „E foarte simplu…”

By

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos! La un an de când a devenit mamă, a reușit să revină la silueta de pe vremuri: cum arată în pantaloni scurți, acum!

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară, la 44 de ani, iar acum vedeta, care a dat dovadă de o ambiție incredibilă, afișează din nou o siluetă impecabilă.

Anul trecut în luna martie, Gabriela Cristea a devenit mamă pentru a doua oară, exact când nu mai spera, dar pe parcursul sarcinii, spre deosebire de alte vedete din showbizul autohton, simpatica brunetă a pus multe kilograme, pe care apoi s-a luptat din greu să le dea jos. Desigur, au contat și vârsta (Gabriela are 44 de ani) și, cu siguranță, și moștenirea genetică, de-a lungul timpului vedeta confruntându-se de mai multe ori cu fluctuații de greutate.

Fanii au felicitat-o pentru ambiție

Însă, cu ajutorul dietei și al unei ambiții de fier, Gabriela Cristea a ajuns să aibă acum formele care au consacrat-o. Recent, vedeta și-a surprins fanii de pe Instagram cu două fotografii în care poartă pantaloni scurți, iar aceștia au fost surprinși de noua siluetă afișată de Gabriela Cristea.

„Ce mult ai slăbit! Felicitari, arăți foarte bine!”, „Felicitări că ai fost ambițioasă și ai reușit să slăbești!”, „Ești tot mai frumoasă, om minunat! Timpul nu pare să fi lăsat peste tine nicio amprentă a anilor…”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor ei de pe Instagram, care, de altfel, au fost foarte interesați și în privința dietei ținute de Gabi.

Criticată că a băut ceaiuri de slăbit în timp ce alăpta

Pe parcursul celei de-a doua sarcini, Gabriela Cristea a luat câteva kilograme bune, însă a găsit o metodă pentru a scăpa de ele. Proaspăta mămică a dezvăluit la vremea respectivă cum face să slăbească, însă fanii s-au alarmat când au auzit.

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a declarat vedeta la o emisiune de televiziune.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News