Iancu Sterp s-a mutat la Emy Alupei?! De trei zile doarme acasă la fosta colegă de la Survivor, în timp ce Denisa, iubita lui, e în Londra

By

Au apărut din ce în ce mai multe specualții legate de relația lui Iancu Sterp cu Emy Alupei, fosta lui colegă de la Survivor, deși, oficial, el formează un cuplu cu Denisa Puterea Dragostei.

Iancu Sterp formează un cuplu cu Denisa de la Puterea Dragostei, însă, au început să apară din ce în ce mai multe speculații legate de o posibilă relația a lui cu Emy Alupei de la Survivior. De la privirile pe care i le arunca ea în timpul participării la show-ul din Republica Dominicană, până la speculațiile venite din partea celorlalți colegi, dar și apropierile care au lăsat loc interpretărilor, fanii încep să fie din ce mai siguri că Iancu Sterp joacă la două capete.

Recent s-a aflat că Iancu Sterp este încă de vineri seara acasă la Emy Alupei, fosta lui colegă de la Survivor. Dovada o face chiar fotografia cu mașina lui în fața casei fostei concurente din Republica Dominicană. Se pare că nu numai că a mers acasă la cântăreață, dar a și dormit acolo weekend-ul acesta.

„Denisa este la Londra, îndrăgostită până peste cap, dorul de Iancu o macină mărunt, așteaptă cu nerăbdare marea revedere, iar Iancu… Iancu, extrem de „îndrăgostit ca în prima zi” doarme la Emy Alupei în București de vineri seara începând, așa cum ne confirmă și poza mașinii lui făcută în fața casei ei! Mașina a fost văzută vineri noaptea, tot la aceeași adresă, și sâmbătăt dimineața și sâmbătă seara… și astăzi dimineața!”, este mesajul care apare în dreptul fotografiei în care se vede mașina lui Iancu Sterp de la Survivor în fața casei lui Emy Alupei.

Iancu a publicat un vlog pe YouTube în care a explicat că el colaborează cu fosta lui colegă de la Survivor pentru un videoclip, însă fanii spun că asta nu justifică cele trei zile petrecute acasă la ea.

Mama lui Iancu a vorbit despre Denisa de la Puterea Dragostei

Dacă totul paărea roz în povestea de dragoste dintre Iancu Sterp și Denisa,, există și comentarii care pun sub semnul întrebării legătura lor amoroasă. Dacă fratele, Culiță, nu se bagă în relația lui, surorile îl susțin, mama lui, Geta, este un pic mai sceptică. Femeia a declarat, în urmă cu ceva vreme, la FanArena, că Denisa este mai mare decât fiul ei, ceea ce nu prea îi este pe plac. ”Are cu opt ani mai mult, asta nu este bine. Nu se potrivește pe la noi prin Hațeg. Dar e alegerea lui, a venit cu ea la noi de vreo două ori, este o fată cuminte, frumoasă, dar…vom vedea”, a spus Geta Sterp, care imediat a fost dată de gol de fiicele sale.

”Mama are concepții mai învechite, nora trebuie să fie ca ea, să muncească de seara până dimineața în gospodărie, să fie dedicată numai familiei și mai puțin părții sociale, așa cum este acum, în zilele noastre”, au dezvăluit, râzând, surorile lui Iancu Sterp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News