Oana Roman a castigat lupta cu kilogramele in plus! Abia o recunosti

By

Oana Roman este fiica cunoscutului Petre Roman, insa mereu a incercat sa se evidentieze fara a se folosi de numele tatalui sau si sa isi cladeasca o cariera. Acest lucru i-a iesit din plin, insa mereu a avut o problema cu kilogramele in plus.

Atacata in nenumarate randuri pentru faptul ca nu isi doreste sa slabeasca, se pare ca aceasta a tinut cont de toate criticile primite. Inca de la inceput ea s-a aratat asumata si incantata de formele sale, mentionand ca nici macar nu isi doreste sa slabeasca, ea preferandu-se asa. Dupa nasterea fiicei sale kilogramele in plus si-au spus cuvantul, iar nenumaratele probleme de sanatate au determinat-o pe aceasta sa ia o decizie radicala si a tinut o dieta stricta.

In numai cateva luni bruneta a reusit sa slabeasca destul de mult. Daca pana de curand Oana isi acoperea corpul ori de cat ori mergea la plaja sau purta rochii cat mai largi pentru a acoperi kilogramele in plus, de aceasta data lucrurile au inceput sa se schimbe. Bruneta a profitat de zilele calduroase alaturi de familia sa si a mers la o cunoscuta piscina din Bucuresti pentru a se relaxa. Desi, momentan, aceasta nu s-a lasat pozata in costul de baie, ci imbracata intr-o rochie scurta, rezultatul dietei stricte s-a putut observa cu ochiul liber.

A primit nenumarate laude pentru ambitia sa, reusind sa surprinda pe toata lumea.

Cel mai probabil, si faptul ca a decis sa mai dea inca o sansa relatiei cu Marius Elisei a determinat-o pe bruneta sa ia decizia de a scapa de kilogramele in plus care i-au adus critici in ultimii ani. Ea se declara fericita alaturi de familia sa, marturisind recent pe un story secretul unei relatii fericite si faptul ca a invatat sa fie mai tolerenat: „Am invatat sa mai las de la mine, fara sa fac compromisuri de nefacut”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News