Vulpița a plecat de acasă! Viorel a luat foc: „Am prins-o, era cu mai mulți bărbați”

By

Fenomenul Vulpița-Viorel a împânzit România. Mulți români încă mai urmăresc disputele din acest cuplu din Vaslui care se difuzează la TV. Ce s-a mai întâmplat acum cu Vulpița, femeia care a recunoscut că s-a lăsat de școală după ce l-a cunoscut pe Viorel?

Un nou episod de infidelitate între Viorel și Vulpița

Veronica Stegaru a plecat din nou de acasă, spre amărăciunea lui Viorel. Bărbatul a luat foc când a auzit că soția sa a plecat de acasă pentru a se întâlni cu alți bărbați. Viorel a povestit toată întâmplarea care l-a dat peste cap la TV.

„A plecat aseară pe la 21.20 din apartament. Fără să îmi spună. M-am dus eu jos după ea. Stătea pe o banca, era cu câțiva băieți. Mai erau și două femei: o doamna din alt bloc și o altă față. Erau opt băieți. Nu. Zece, dacă vrei! Ce mă enervează! Doamne (…) Cu modă, cu ce a făcut ea. De azi înainte, indiferent unde merge, pe la vreo filmare, ceva, n-o să mai plece singură, de capul ei. De ce nu-mi spune?”, i-a reproșat Viorel, supărat, soției sale Vulpița, pe care o acuză, din nou, de infidelitate.

Soții de la Blăgești sunt protagoniștii unor momente fabuloase care, aparent, au stârnit interesul unei țării întregi. Veronica a acuzat mulți bărbați că au abuzat-o și că au răpit-o, dar în cele din urmă a recunoscut că nu a fost așa. Cuplul din Vaslui reprezintă exemplul românesc perfect de comportament al unei categorii largi de persoane din România. Ei sunt acum prezenți zi de zi la emisiunea Acces Direct, produsă și difuzată de Antena 1 și au reușit să aducă audiențe uriașe postului TV. Încă pare greu de crezut cum acești doi oameni fără educație au reușit această performanță.

Veronica și Viorel Stegaru au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani. Copilul a rămas acum în grija mamei lui Viorel, cu care Vulpița are neînțelegeri constant.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News