Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv cu coronavirus! Care este starea artistului

By

Prezentatorul Tv Andrei Ștefănescu a fost confirmat cu coronavirus! Artistul a făcut testul COVID-19 în urmă cu trei zile, iar aseară rezultatul a ieșit pozitiv.

Conform surselor noastre, Andrei nu a avut simptome specifice coronavirusului, motiv pentru care acesta a fost plasat în izolare la domiciliu 14 zile.

Andrei Ștefănescu a fost confirmat cu coronavirus!

Solistul trupei Alb Negru, Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Artistul a făcut testul pentru coronavirus în urmă cu 3 zile, iar miercuri seara rezultatul a ieșit pozitiv.

Conform surselor artistul nu a acuzat simptome, a fost la spital iar în continuare se simte bine. Se presupune că solistul ar putea sta izolat 14 zile la domiciliu, având în vedere că la Institutul de boli infecțioase Matei Balș nu mai există locuri libere pentru persoanele infectate cu coronavirus.

Momentan, sediul Antena Stars a fost închis, până când situația va fi clarificată de către autorități. Potrivit Libertatea.ro, vedetele trustului nu au voie să facă declarații altor publicații deoarece se află sub contract.

Acest lucru a avut loc după ce Marcel Pavel, concurent al emisiunii difuzate pe Antena 1, Te cunosc de undeva, iar toți cei care au intrat în contact cu acesta, de la prezentatori Tv, până la cameramani și regizori vor sta în carantină 14 zile.

Vedetele care au intrat în contact cu Marcel Pavel au fost sau vor fi testate, iar pericolul la acestea să fie infectate este destul de mare, având în vedere că niciun dintre ele nu au purtat mască.

Marcel Pavel infectat cu coronavirus

În timpul pandemiei de coronavirus, interpretul Marcel Pavel a respectat toate regulile de distanțare socială, fără să iasă afară din casă.

Acesta a fost dus miercuri seara cu izoleta la spitalul de boli infecțioase „Matei Balș”, unde se află internat pentru 14 zile.

Artistul a declarat miercuri într-un interviu că nu se simte prea bine și crede că a răcit pe platoul emisiunii “ Te cunosc de undeva”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News