Bomba zilei in showbiz! Și ea este infectata cu noul coronavirus! S-a vazut cu Marcel Pavel

By

Ozana Barabancea ar fi fost testată potiziv pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel.

Marcel Pavel a fost miercuri seară testat pozitiv pentru coronavirus. El a intrat în contact, la filmările unei emisiuni de televiziune, cu Ozana Barabancea și se pare că și artista a fost confirmată pozitiv pentru coronavirus, conform Gândul.

„A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, a declarat o sursă.

După ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus, Ozana Barabancea a refuzat să vorbească despre acest subiect.

„Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”, a declarat Ozana Barabancea pentru sursa mai sus citată.

Marcel Pavel anunțase în urmă cu doar câteva zile că se simțea rău. Credea, însă, că era vorba doar de o răceală și spera că testul pentru coronavirus avea să fie negativ.

“Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel cu doar câteva ore înainte să afle că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Dar Ozana Barabancea nu este singura vedetă care tremură din cauza unei posibile infectări cu COVID-19, cu atât mai mult cu cât Marcel pavel este concurent la ”Te cunosc de Undeva”, alături de alte nume grele ale showbiz-ului românesc. Astfel, susțin sursele WOWbiz.ro, filmările pentreu ”Te cunosc de Undeva” au fost suistate și tuturor celor implicați li s-a recomandat izolare strictă timp de 14 zile, urmând să fie testați cât de curând pentru coronavirus. Iar asta înseamnă că printre cei care tremură acum se numără vedete precum Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Liviu Vârciu, Monica Anghel, Tavi Clonda, Adda, Jojo sau Andrei Ștefănescu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News