Ipoteză șocantă care dă totul peste cap: Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată pentru a-i face loc Veronicăi în postul de asistentă TV

By

Mirela Vaida și Vulpița sunt verișoare? Iată o posibilă ipoteză care dă peste cap scandalul cu Emily Burghelea.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată. În urmă cu două luni a apărut prima dată ipoteza că Mirela Vaida și Vulpița sunt verișoare! Cel care a lansat-o a fost nimeni altul decât celebrul Nelson Mondialul, care a povestit atunci că are informații direct de la Blăgești, localitatea natală a Vulpiței. Cât adevăr este în această afirmație și ce importanță are în scandalul momentului, cel al demisiei asistentei Emily Burghelea.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată! Nelson a aruncat bomba
„Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a dezvăluit Nelson în vlog-ul său.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată. Mirela Vaida a taxat-o dur pe Emily Burghelea, atunci când aceasta a declarat că demisionează pentru că nu mai suportă să ascundă adevărul, acela că Viorel o bate pe Vulpița. Printre altele, Mirela a explicat că Emily a fost, de fapt, condeciată, pe motiv că i-a îmbătat pe Vulpița și Viorel, după care i-a filmat. Pe de altă parte, a apărut informația că Emily va fi înlocuită de nimeni alta decât Vulpița, în rolul de asistentă TV. A ajutat-o Mirela pe ”ruda ei”, sacrificând-o pe Emily?

În primul rând, trebuie spus că Mirela s-a enervat teribil atunci când a auzit că Vulpița i-ar fi rudă. Ea a negat acest lucru și a spus că n-o cunoștea înainte pe aceasta. „Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (…) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult” a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată. Mirela Vaida este născută în Târgu Frumos, jud Iași, în vreme ce Blăgeștiul se află lângă Bârlad, în județul Vaslui, acesta fiind practic singurul element pe care cele două l-ar avea în comun. Mirela provine dintr-o familie de intelectuali, mama ei fiind învățătoare, în timp ce Vulpița nu pare să fi fost prea prietenă cu școala. Evident, asta nu exclude posibilitatea ca cele două să fie rude, însă în afară de afirmația lui Nelson, nu mai există nici o dovadă în acest sens.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News