Cum îşi bate joc Vulpiţa de Emily după ce a anunţat că Viorel a bătut-o

By

Avem dovada că tot ce ține de povestea legată de Vulpița și Viorel este regie marca Acces Direct! După ce Emily Burghelea și-a dat demisia din Antena 1 și a mărturisit că Veronica Stegaru este agresată fizic de soțul ei, fosta asistentă s-a confruntat cu o situație-șoc. Mai exact, Vulpița a fost pusă de echipa emisiunii care i-a adus faima să o ironizeze pe Emily Burghelea și să ia în râs tot ceea ce spune sau face fosta asistentă, de când nu mai face parte din acest proiect TV.

Circul de la Acces Direct ia amploare. Echipa emisiunii de la Antena 1 o pune pe Vulpița să o ironizeze pe Emily Burghelea și să-și bată joc de ceea ce declară fosta asistentă, în mediul online.

Mai exact, avem dovada că Vulpița este o tânără naivă, a cărei personalitate poate fi cumpărată cu 100 de euro pe emisie, dar și cu promisiuni legate de faimă în televiziune. Pe contul său de Instagram, care cu siguranță este moderat de cineva din interiorul echipei Acces Direct, Veronica Stegaru a postat mai multe clipuri video în care, pur și simplu…își bate joc de cea care spunea despre ea că îi este prietenă, de cea care a găzduit-o la ea acasă, atunci când Viorel o bătea și existau certuri între ei.

Vulpița, pusă de Acces Direct să-și bată joc de Emily Burghelea
Vulpița s-a filmat în pat, în timp ce cântă melodia „Eroina”, plângând fals pe începutul clipului video, însă face aluzie ironică la adresa lui Emily Burghelea. „Hop, hop, eroina meaaaa, mi-ai rănit sentimentele și acum am ajuns eu asistentă” spune Vulpița.

Mai mult, cineva o filmează pe Vulpiță în mașină, în timp ce colega ei, Doina Stină, o întreabă de ce poartă ochelari de soare, dorindu-și, în modul acesta, să o provoace pe Veronica să-și ducă rolul la bun sfârșit și să-l joace perfect, pentru ca regia să iasă așa cum vor cei din Antena 1.

„Eroina meaaa. Port ochelari de soare pentru că sunt bătută” spune Vulpița.

„De ce purtați ochelari, doamnă?” se aude vocea Doinei, reporterul de la Acces Direct, pe fundal, ca o ironie la tot ce se întâmplă.

„Pentru că sunt bătută”, continuă Vulpița.

Pe contul de Instagram, Emily Burghelea a primit numeroase comentarii legate de tot ce se întâmplă, căci și internauții s-au prins că Vulpița este obligată să fac tot acest circ, pentru ca Emily să fie cea care pică vinovată.

„Ai văzut la ea pe story? Ăștia de la Acces o pun să-și bată joc de tine, că ea nu ar face niciodată așa ceva / Să vă fie rușine, Acces Direct! Profitați de naivitatea ei și faceți din ea ce vreți” sunt câteva dintre comentariile primite de Emily Burghelea, pe rețeaua de socializare.

„Mi-e milă de tine, ești manipulată de ei. E clar că Doina te filmează și tu spui tot ce îti zic ei… / Să-ți fie rușine. Emily a avut încredere în tine și ți-a ținut mereu partea, iar tu, acum, îți bați joc de fata asta” i-au scris internauții și Vulpiței, pe Youtube, la secțiunea de comentarii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News