EXCLUSIV. Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel. Care este acum relația dintre cei doi, după un lung șir de scandaluri publice

By

Ce se întâmplă cu fiul Luminiței Anghel, după scandalurile publice cu mama sa. De unde are bani pentru traiul zilnic

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a fost minunea cântăreței venită într-o perioadă grea în viața ei. Adoptat de când era bebeluș, băiatul a dus o viață bună, până s-a răzvrătit, moment în care traiul amândurora s-a schimbat. Neînțelegerile i-au făcut mai rezervați, drept pentru care cei doi trăiesc separat, dat, totodată, împreună.

Fiul Luminiței Anghel, după scandalurile publice cu mama sa

În urmă cu câțiva ani, într-o emisiune de la Kanal D, Luminița Anghel povestea că relația dintre ea și David s-a deteriorat după ce a rămas gravidă.

„Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri”, Luminița.

Disputele au avut ca motiv și faptul că artista a insistat ca el să își găsească un loc de muncă pentru a avea banii lui de buzunar. Tânărul a refuzat, spunând că mama sa are această atitudine pentru că s-a măritat și a făcut un copil pe cale naturală, motiv pentru care pe el nu îl mai dorește în viața sa. Între timp, băiatul a încercat să se întrețină singur, însă, după ce a trecut pe la câteva locuri de muncă plătite cu aproximativ 1.500 de lei, a renunțat să mai semneze condica.

Sătulă de certuri, dar și de faptul că acesta devenise dependent de droguri, cântăreața a decis să pună piciorul în prag, în urmă cu șase ani. Ea i-a închiriat o garsonieră și i-a promis că îi va plăti toate cheltuielile pentru o perioadă de timp. Anii s-au scurs și, deși nu și-au vorbit o bună perioadă de timp, de curând, tensiunea s-a scurs și ea.

 

De unde are bani pentru traiul zilnic

„Chiar dacă nu au păstrat legătura, Luminița a continuat să îi trimită fiului o sumă lunară de bani pe card. Ba chiar i-a mai plătit utilitățile la garsoniera în care acesta locuiește. A simțit că este responsabilitatea ei de mamă, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Acum au început să dea semne timide de împăcare.

Vorbesc prin sms-uri, chiar și la telefon uneori. Nu s-au văzut pentru că Luminița are nevoie să se convingă de faptul că schimbarea lui David este una reală și nu va începe din nou cu scandaluri și pretenții. Dacă băiatul va continua așa, cu siguranță că se vor împăca”, au declarat surse din apropierea celebrei artiste pentru Impact. ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News