BREAKING. What’s Up a batut brutal un vecin

By

What’s Up, implicat într-un nou scandal. Primele declarații ale artistului după ce a lovit un vecin

Nici nu a scăpat bine de problemele cu legea, că What’s Up a intrat din nou în atenția autorităților. Cunoscutul cântăreț a fost implicat în urmă cu ceva timp într-un scandal de proporții, după ce iubita sa a sunat la 112 pe motiv că acesta ar fi agresat-o. Acum, la data de 8 iunie, artistul a intrat în conflict cu un vecin care ar fi fost deranjat de volumul prea mare al muzicii acestuia, ceea ce l-ar fi determinat pe What’s up să devină agresiv. Artistul a explicat ce l-a determinat să recurgă la neplăcutul gest, dar și cum s-a desfășurat cu adevărat episodul.

What’s Up, implicat într-un nou scandal. Primele declarații ale artistului după ce a lovit un vecin

What’s Up s-a apucat la harță cu un vecin, după ce acesta i-a reproșat că ascultă muzică mult prea tare. Acesta l-ar fi lovit pe bărbat, care, ulterior, a anunțat autoritățile. S-a vehiculat că artistul și-ar fi agresat vecinul care ținea un copil în brațe, însă, după primele declarații, a negat acest aspect, susținând că el chiar i-a explicat vecinului său că nu este în regulă să țipe în prezența celui mic. În plus, el a explicat că bătaia a fost una de copii, nu ceva atât de grav. În plus, el a motivat volumul ridicat al muzicii.

“Nu deranjez că îmi doresc,  cand faci note muzicale, dai volumul tare. Realitatea nu este asta din presă. Realitatea este că atunci când era cu copilul în brațe i-am zis: te rog, nu mai țipa cu copilul în brațe. Am făcut ca cocoșii de la 14 ani, ne-am julit puțin, exact ca în curtea școlii a fost.”, a declarat What’s Up.

În urma incidentului, cântărețul a fost amendat cu 1000 de lei pentru că a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică. În plus, cazul său este în continuare analizat de polițiștii din Pantelimon, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În plus, alte cinci plângeri au fost depuse împotriva lui What’s Up de către alți vecini, pe motiv că în ultimele zile, acesta îi deranjează prin ascultarea muzicii la intensitate ridicată.

În luna decembrie a anului trecut, artistul a fost acuzat că și-a lovit iubita, după ce aceasta a sunat la urgențe să-l reclame. Și atunci, dar și în cazul unui eveniment neplăcut din trafic, a adoptat o atitudine recalcitrantă față de organele de poliție, chiar mușcându-l pe unul dintre agenți. Aceste ieșiri scot în evidență temperamentul vulcanic al cântărețului.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News