Ce replici dure și-au aruncat Lidia Buble și Diana, după ce Răzvan Simion a divorțat de fosta soție. ‘Mizeriile au făcut țăndări povestea noastră

By

Ce spunea fosta soție a lui Răzvan Simion despre relația lor. ”Amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră”

Diana Simion, fosta soția a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, vorbea într-un interviu despre relația dintre ea și fostul partener de viață.

Diana Simion a avut o relație de 15 ani cu Răzvan Simion, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1. Din mariajul ceor doi au rezultat doi copii, o fată pe nume Ianca, și un băiat care se numește Tudor.

După separarea de Răzvan Simion, Diana Simion s-a mutat în Timișoara, alături de cei doi copii ai săi.

După ce Răzvan Simion și Lidia Buble și-au început relația, Diana Simion a preferat discreția și a preferat să nu comenteze pe marginea idilei dintre fostul ei soț și Lidia Buble.

Însă, Diana Simion a răbufnit după niște declarații ale lui Răzvan Simion.

„Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…) Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”, spunea prezentatorul matinalului de la Antena 1 despre relația cu fosta soție.

 

”Am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte”

Diana Simion a replicat și și-a spus foarte clar părerea.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…”, declara Diana Simion pentru wowbiz.ro.

”Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, adăuga aceasta.

Răzvan Simion a anunțat duminică, 7 iunie 2020, că s-a separat de cântăreața Lidia Buble, cu care a trăit o poveste de dragoste timp de cinci ani.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News