Răzvan Simion are un salariu uriaș! Cu cât îl plătește Antena 1

By

Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1: sume fabuloase

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt printre cei mai apreciați prezentatori TV din țara noastră. Aceștia au ajuns celebri prin intermediul emisiunii care ne întâmpină dimineața la Antena 1: Neatza cu Răzvan și Dani. Ai idee ce salarii au aceștia de la Antena 1? Sume fabuloase. Află cifrele exacte din rândurile de mai jos.

Ce salarii au Dani Oțil și Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan și Dani la Antena 1: sume fabuloase

Dacă nu știai care sunt cifrele exacte, Dani și Răzvan câștigau 100.000 euro fiecare acum câțiva ani, conform Eva.ro. Cu siguranță că acum aceștia câștigă mult mai mult. Cei doi nu au o singură sursă de venit. Ei mai prezintă și alte evenimente, iar oamenii îi caută destul de des.

Aceștia au prezentat și ceremonii, festivaluri de muzică sau concerte. Amândoi au intrat în industrie acum câțiva ani împreună și s-au mutat de la Reșița la București pentru a-și câștiga faima. Se pare că în câțiva ani au și reușit.

Odată ce au început să fie cunoscuți și apreciați, cei doi și-au mărit tarifele. Fiecare dintre ei primește 1.500 euro pentru un eveniment. Mai mult, cei doi mai primesc bani și din reclame sau spoturi publicitare.

Despre Dani se știe deja că are și propria firmă Dani Oțil SRL, iar potrivit site-ului termene.ro, doar în 2018 compania a înregistrat profit net de peste 19.100 lei.

Dani a devenit și mai cunoscut datorită relației cu Mihaela Rădulescu. Aceștia au format un cuplu pentru 6 ani, dar povestea lor de iubire s-a terminat în 2014. În prezent, Dani formează un cuplu cu Gabriela Prisăcariu pe care a cerut-o deja în căsătorie. Nici Răzvan Simion nu stă rău la capitolul dragoste deoarece are o relație cu cântăreața Lidia Buble.

Răzvan și Dani ne așteaptă dimineața la emisiunea lor unde cu diverse momente comice încearcă să ne facă ziua mai bună.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News