Se dau milionari, dar sunt rupți în.. conturi! Ce averi au, de fapt, Jador și Culiță Sterp

By

APARENȚELE ÎNȘALĂ! CULIȚĂ STERP ȘI JADOR AU RĂMAS FALIȚI!? CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SUCCESUL CELOR DOI CÂNTĂREȚI

Când lumea lor părea că nu poate fi mai plină de succes și prosperitate, iată că Jador și Culiță Sterp s-au lovit de o ”gaură” financiară de neînlocuit. Cei doi au fost păcăliți pe plan muzical.

Totul s-a întâmplat din cauza unui cântăreț albanez, ale cărui acorduri muzicale au fost împrumutate pentru piesa lui Jador și a lui Culiță Sterp. Piesa a avut un succes rapid pe internet, reușind să stea zile bune în Trending pe YouTube. Mai mult, s-a bucurat de foarte multe vizualizări, în jur de 10 milioane de oameni urmărit clipul.

Culiță Sterp a povestit că el și Jador au încheiat o înțelegere cu cântărețul albanez, care se pare că nu și-a ținut partea. Acesta a solicitat ca piesa să fie ștearsă de pe contul de Youtube al lui Culiță Sterp și ca toți banii de pe urma acesteia să ajungă în conturile lui.

„Eu vorbisem cu băiatul ăla care cântă originala, din Albania. Am printul cu el (n.r. print-ul conversației) și l-am întrebat dacă putem să facem un cover după piesa lui. Până la urmă nu a fost cover că am piesa seamănă cam 70%. Cover înseamnă să semene 100%. Noi am schimbat ritornele, am schimbat multe chestii și a zis că da, putem să facem, nicio problemă”, a precizat Culiță Sterp, conform Playtech.

Piesa a dispărut de pe conturile lui Jador și Culiță Sterp, însă a fost urcată pe contul albanezului, care se bucură acum de tot succesul cântăreților români.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News