Când a apărut mireasa toți au rămas cu gura căscată, era acoperită cu aur pur din creștet până în tălpi, abia se mai mișca! Este cea mai bogată mireasă, uite în ce hal a mers la altar. Mama ei a obligat-o, uite de ce

By

Fiecare mireasă visează să arate cât mai bine la propria nuntă, dar mama lui Liu Cheng a vrut să îl facă pe mirele fiicei sale să se convingă de faptul că aceasta vine dintr-o familie bună, așa că a lăsat-o să poarte la nuntă bijuterii din aur pur în valoare de 200.000 de lire sterline.

Aurul este văzut drept un semn de noroc și bunăstare la o nuntă, dar și un semn cum că familia miresei este înstărită. Familia lui Liu Cheng a întrecut măsura, fata a purtat aur de 5 kilograme sub formă de coliere, brățări, inele și pietre prețioase.

Mama miresei, Lin Hu, spune că rudele ei au adunat piesele din aur timp de ani de zile, și toți au fost de acord ca fata să le păstreze chiar și după nuntă:

,,Am adunat piesele timp de ani de zile, și le-am convins și pe rudele mele să facă la fel pentru că e important să arătăm noilor rude ale fiicei mele că vine dintr-o familie bună. Economiseam bani, și când prețul aurului scădea, noi cumpăram. Câteodată când prețul aurului era mare vindeam aur pentru a face rost de mai mulți bani pentru a cumpăra aur mai mult apoi”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News