A văzut la marginea drumului un soldat în poziție de salut, în ploaie, și a oprit mașina lângă el. Când a înțeles ce se întâmplă, i-au dat lacrimile. Iata ce făcea soldatul acolo

By

O tânără se întorcea spre casă, într-o zi ploiasă, când a văzut la marginea drumului un soldat în poziție de salut care părea să nu se fi mișcat minute bune de lângă mașina sa, în ciuda vremii urâte de afară.

Erin Hester a oprit mașina lângă soldat și a vrut să-l întrebe ce se întâmplă, când a observat coloana de mașini care venea din sens opus.

Era vorba de un cortegiu funerar care înainte încet, cu farurile aprinse.

„Întotdeauna m-a deranjat faptul că anumiți șoferi nu se opresc atunci când trece un cortegiu funerar, însă acest domn militar mi-a întrecut orice așteptare. Sunt destul de sigură că nu există reguli militare care să-i impună unui soldat să facă acest lucru, însă onoarea și respectul de care a dat dovadă acest om arată că așa trebuia să se întâmple. Mi-a tresărit inima de fericire când am văzut gestul său, un gest de care familia îndurerată poate nu va afla niciodată”, a scris fata pe Facebook.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News