Un craiovean a vazut o masina de politie oprita pe un drum neumblat. Cand s-a uitat inauntru, a fost revoltat de ce a gasit

By

Ancheta interna in politia din Craiova, dupa o serie de imagini aparute pe Facebook.

Doi politisti din Craiova au fost surprinsi, duminica dupa-amiaza, in timp ce dormeau in masina de serviciu chiar in timpul programului. Agentii parcasera pe drumul care merge dinspre podul Jiului de la intrarea in Bucovat spre depozitul de gunoi Eco Sud din Mofleni. Unul dintre ei s-a culcat pe locul soferului iar celalalt, pe bancheta din spate.

Fotografiile au fost postate pe pagina de Facebook „Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei“, autorul sustinand ca ar fi vorba de politisti de la Sectia 6 din Craiova.

Ca să nu mai fim acuzați de către polițiștii locali că am avea ceva cu ei, astă seară vă prezentăm un material cu ceilalți polițiști. Pe drumul care merge de la podul Jiului spre depozitul de gunoi Eco Sud, duminica după-amiază traficul este inexistent, ploaia și liniștea îmbie la somn. Polițiști de la secția 6 folosesc pe post de dormitor Loganul MAI cu nr de înmatriculare 29252. Somn ușor.
#INVERSCITY” este textul care însoțește fotografiile postate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News