Șeful lor le-a zis că va fi petrecere la birou, așa că a comandat două pizza pentru 15 angajați, pe una dintre ele mâncând-o el singur. Ce au făcut angajații apoi a devenit viral!

By

Jimmy Fallon, un show man foarte cunoscut din SUA, și-a provocat fanii să posteze exemple cu cele mai mari Fail-uri de petreceri de la birou.

Aceștia i-au răspuns la provocare, iar cele mai amuzante răspunsuri fac înconjurul internetului.

Au fost răspunsuri precum:

I-am făcut cunoștință șefului meu cu fetița mea de 6 ani, la petrecerea de crăciun de la birou, ea s-a uitat la el și a întrebat <<Și, el e nesimțitul?>>„.

Am făcut schimburi de cadouri pe nevăzute la birou, iar singurul tip negru de acolo a primit doar un spray de autobronzare.

Am dat o petrecere pentru ziua unui coleg de muncă, iar șeful meu a comandat o striperiță…striperița era profesoara de matematică a copilului meu de clasa a 4-a„.

Flirtam cu o femeie la o petrecere de birou și încercam să fac rost de numărul ei de telefon când o colegă s-a întins până la mine și mi-a spus că, de fapr, femeia pe care înceram să o agăț era nevasta șefului meu„.

Șeful meu dansa pe biroul lui și a decis brusc să se arunce pe mulțime pentru a fi prins…nimeni nu a încercat să-l prindă.

Șeful meu a comandat 2 pizza pentru 15 angajați, iar pe una dintre ele a mâncat-o singur„.

Șeful meu era extrem de nerăbdător să ne facă cunoștință cu noua lui iubită. Se pare că noua lui iubită era fosta mea iubită, cu care am venit anul trecut la aceeași petrecere„.

Un coleg de muncă a fost forțat să participe la Secret Santa-ul de la birou cu 10$. Așa că a protestat aducând 10 castraveți a câte 1$ fiecare„.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News