Se pregătea să meargă la balul de absolvire, dar când bunica a văzut cum e îmbrăcată și-a pus mâinile la ochi și a început să plângă! Uite detaliul care o lasă fără cuvinte

By

Sunt momente în viață de care ne vom aduce aminte mereu, cum ar fi balul de absolvire de la terminarea liceului. Petrecerea de neuitat alături de colegii și de toți prietenii cu care ai ajuns, uneori, să petreci mai mult timp decât ai fi petrecut alături de cei din familie ori ținuta elegantă pe care ai așteptat cu nerăbdare să o porți.

Pentru Cassie a fost, poate, la fel de emoționant acest moment ca pentru noi toți, dar sigur a fost mai special pentru bunica ei Dottie.

baloverraskning

Când și-a văzut nepoata cu câteva minute înainte ca aceasta să plece la marea petrecere, bunica a rămas fără cuvinte și lacrimile au început să-i curgă pe obraji.

baloverraskning1

Știa că fata își dorea să poarte ceva cu totul și cu totul special în acea zi, dar nicio clipă nu s-a gândit la asta.

Cassie a ales să poarte aceeași rochie pe care bunica ei a avut-o la balul ei de absolvire, în anii ’50.

Dottie îi dăduse această rochie încă decât Cassie era mică, dar s-a gândit că nepoata ei o va purta la joacă sau își va îmbrăca păpușile cu ea.

Reacția emoționantă a bunicii a fost surprinsă în imaginile de mai jos și acum face înconjurul internetului!

Este atât de frumos că vezi câtă grijă a avut Cassie de darul primit în urmă cu ani buni de la bunica ei, și  că s-a gândit ca în acea zi specială să poarte această rochie vintage, cu o mare semnificație sentimentală!

Tu ai vreo amintire de la bunica ta? 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News