O mamă a cinci copii a adoptat pe cei trei copii ai vecinei care a decedat, dar nu s-a aşteptat nici o secundă la asta! Iată imaginile emoţionante

By

Audrey era o mamă singură care îşi creştea cei trei copii cum putea mai bine, iar Tisha şi soţul ei Kevin erau vecinii ei, care aveau 5 copii. Alycia şi Morgan, fetiţa lui Audrey şi fetiţa Tishei, sunt colege la şcoală şi prietene, de aici Audrey şi Tisha au devenit cunoştinţe. Atunci când Audrey nu s-a simţit bine şi a mers la spital pentru investigaţii, Tisha a avut grija de copii. În acea zi neagră, Audrey a aflat că are cancer la esofag, dar şi la stomac.

Cancerul s-a răspândit foarte repede, iar în doar câteva luni, Audrey a decedat. Pe patul de moarte însă, Audrey a întrebat-o pe Tisha daca va avea grijă de copiii ei, iar Tisha nu a ezitat nici o secundă să accepte. Tisha nu a avut o viaţă uşoară, fiind abandonată de părinţi şi nu a vrut nici o secundă ca şi copii lui Audrey sa simtă asta. Acum familia lor are 10 membri, iar surprizele nu au întârziat să apară. Imagini extrem de emoţionante.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News