Aștepta la coadă la casă în supermarket când o femeie a început să urle la casier. Ea l-a apărat, și el a venit plângând, a îmbățișat-o, dar ce i-a spus la ureche nu o să uite câte zile va avea! Ce a aflat e un coșmar

By

Un filmuleț publicat pe Facebook de către o tânără din SUA a devenit viral din motive ușor de înțeles. Povestea este extrem de emoționant.

Paige Yore era la cumpărături într-un supermarket când a fost martora unui incident cutremurător. În timp ce stătea la coadă pentru a-și plăti produsele fata a observat uimită atitudinea agresivă a unei cliente față de un casier.

Iată ce povestește ea:

„Casierul era un băiat foarte tânăr, cred că nu avea mai mult de 16 ani. Se descurca foarte greu: nu îşi amintea codurile de la casa de marcat, nu era atent, ofta continuu. Şi m-am întrebat: ‘Oare ce s-o fi întâmplat cu el? Ce o fi păţit de dimineaţă de are o zi atât de proastă?

Apoi, femeia care se afla la coadă în faţa mea a început să ţipe la el: ‘eşti groaznic, nu te pricepi deloc la relaţia cu clienţii! Nu înţeleg cum naiba ai fost angajat aici?!’ Era foarte nepoliticoasă cu băiatul. (…) I-am spus până la urmă să-l lase în pace, fiindcă e clar că a păţit ceva, are o zi foarte grea. Şi în momentul acela, băiatul a făcut un pas în spate şi a început pur şi simplu să plângă”

Însă abia ce avea să afle peste câteva minute o va uimi:

„Băiatul a venit pur şi simplu şi m-a îmbrăţişat. L-am îmbrăţişat şi eu, deşi mi se părea puţin ciudat ce se întâmplă, dar el plângea foarte tare. I-am spus ‘E ok, linişteşte-te. Cu toţii avem şi zile proaste’. Iar el mi-a răspuns: ‘Nu, nu înţelegeţi. Doamnă, mama mea s-a sinucis în dimineaţa asta, iar eu trebuie să muncesc pentru a plăti chiria. Trebuie să plătesc toate facturile. Şi nu mai am mamă. Iar femeia asta tot urla la mine…

Cu toţii trecem prin diverse experienţe dure în viaţă. Unele zile pot fi cu adevărat groaznice. Dar trebuie să fim recunoscători că suntem în viaţă. Tratează-i pe cei din jur aşa cum ţi-ai dori să fii tratat şi tu. Nu intra cu bocancii în viaţa cuiva, pentru că nu ştii prin ce trece”.

La finalul clipului tânăra a spus că i-a oferit toți banii pe care îi avea la ea casierului, în același timp a făcut și un apel la cei care vor vedea povestea aceasta, le-a cerut să fie îngăduitori față de cei din jur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News