Tot mai mulți oameni se duc în locuri speciale pentru a fi legați într-un cearșaf! E o reală modă care se răspândește rapid! Motivul pentru care fac asta e halucinat, video

By

Otona Maki, așa se numește ultima modă în ceea ce privește metodele de relaxare pentru japonezi.

Dacă până acum după o zi lungă de muncă intensă japonezii preferau să meargă la un masaj de relaxare realizat prin metode tradiționale și întindere, acum au apelat la ceva mai ciudat, dar care se pare că e o metodă tradițională, veche de sute de ani.

Cum funcționează? Persoana care vrea să își relaxeze mușchii și să își recapete vigoarea fizică va fi învăluită într-un cearșaf și așezată în poziția fetusului din pântecele femeilor însărcinate.

Presupusul pacient astfel împachetat va rămâne așa timp de 15-20 de minute. Cei care au avut această experiență și ies din așa-zisul pântec artificial al mamei, spun că se simt plini de energie ca niște bebeluși!

Se pare că tot mai multe saloane de relaxare din Japonia au adoptat metoda Otona Maki, iar încasările cresc pe zi ce trece, odată cu faima acestei ciudate practici tradiționale care pare ultimul răcnet în materie de terapie psihologică…

Voi ce credeți despre asta? Iată două clipuri în care puteți vedea cum funcționează:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News