A văzut un băiat singur, într-o stație de autobuz, fără geacă pe el, pe un ger înfiorător! Oamenii treceau pe lângă el, dar puțini îl băgau în seamă, așa că a zis să se apropie. Finalul este de-a dreptul uimitor, uite ce făcea băiețelul acolo

By

Oamenii sunt atât de ocupați și grăbiți în ziua de astăzi încât nu mai au timp să observe ce se petrece în jurul lor. Și atunci când este dat să se întâmple ceva, puțini sunt cei care sunt dispuși să ofere o mână de ajutor.

În încercarea de a schimba această situație, o fundație care ajută copii a decis să facă un experiment social.

Experimentul a avut loc în Oslo, Norvegia. Era o zi de iarnă extrem de rece, cu temperaturi sub 0 grade Celsius. Au pus un băiețel, pe nume Johannes, singur, într-o stație de autobuz. Băiatul nu purta nicio haină groasă care să-l fi protejat de frig. Era înghețat. În apropierea stației de autobuz, a fost montată o cameră video ascunsă pentru a filma reacțiilor oamenilor care trec prin acel loc.

Există o mulțime de oameni în jurul nostru care au nevoie de sprijinul nostru și atenția noastră! Viitorul nostru este în mâinile noastre, iar fiecare lucru mic poate face o lume mai bună.

Urmăriți imaginile de mai jos pentru a vedea ce s-a întâmplat cu Johannes:

Tu cum ai reacționa într-o astfel de situație? Ți-ar atrage atenția un copil singur, într-un oricare loc, pe un ger năprasnic?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News