A ajuns acasă de la serviciu și a rămas blocat când a găsit această creatură ciudată în fața ușii! Nu știa ce e, dar s-a decis să o crească. Abia când s-a mărit și-a dat seama ce a ținut în casă atâta timp. A avut un șoc, uite cum arată acum

By

Unui tânăr i s-a întâmplat ceva foarte neobișnuit și a dorit neapărat să împărtășească tot ce i s-a întâmplat cu prietenii lui virtuali, așa că a povestit totul pe o rețea de socializare.

Totul a început în momentul când, într-o zi care părea perfect normală, a ajuns acasă de la serviciu. A urcat cu liftul până la etajul unde locuia, etajul 5, și a ieșit din el. Dar în fața ușii apartamentului a văzut ceva care l-a blocat.

Pe covorașul lui de la intrare era o creatură micuță și ciudatăcare semăna vag cu un șobolan. Habar n-avea ce era, dar i s-a făcut milă de el pentru că nu arăta deloc bine. L-a luat în casă și a încercat cum a putut mai bine să aibă grijă de el.

Zile în șir l-a hrănit și l-a ținut la căldură, chiar dacă nici nu știa ce creștea în propria casă. După ce s-a mai mărit și-a dat seama în ce se băgase. animăluțul era un samur. Cunoscut și sub numele de zibelină sau sobol, este o specie aparținând genului Martes care trăiește în pădurile din Rusia, de la Munții Ural și până în Siberia, estul Kazakhstanului, nordul Mongoliei, China, peninsula Coreea și insula Hokkaidō din Japonia, conform Wikipedia.

samur1
Deși nici până în ziua de zi nu a aflat cum de a aterizat animalul fix în fața ușii sale, omul e decis să-l crească în continuare deoarece s-a atașat de el!

Sursa: Kanal D

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News