Un grup de țărani din Moldova au rupt internetul în două! Aceștia interpretează o celebră piesă a formației Queen! Uite cât de bine sună

By

În 2015 marketologii din Republica Moldova au demonstrat o adevărată performanță în mediul publicitar, creând o o reclamă excepționale a fructelor și legumelor autohtone. În acest clip de două minute, țărani și agronomi din toată țara interpretează legendarul hit al formației Queen, «The Show Must Go On».

În acest fel, producătorii de legume și fructe din țară îi cheamă pe oameni să cumpere doar produsele crescute în Moldova. Acest clip a fost creat ca o parte a proiectului de dezvoltare a agriculturii pentru anul 2012-2017.

Îți recomandăm să privești această capodoperă publicitară chiar acum! Este un filmuleț foarte original, cu o idee originală și un scenariu excepțional. Vrednic de menționat este și modul în care au fost făcute filmările precum și filtrele de culoare care s-au aplicat. Republica Moldova nu rămâne în urma lumii în domeniul publicității!

În acest clip au fost folosite fragmente de video de la posturile TV din Rusia, în care sunt distruse fructele și legumele supuse sancțiunilor, inclusiv cele moldovenești. Aceste acțiuni ale Federației Ruse nu prea au sens, pentru că sancțiunilor au fost supuse doar produsele statelor din Uniunea Europeană, state din care, lucru știut, Republica Moldova nu face parte.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News