Femeia se uita la televizor atunci când a observat ceva ciudat la gâtul prezentatorului, așa că i-a scris și i-a spus. Ce i-au spus medicii că avea în corpul lui l-a făcut să plângă ca un copil. Cum s-a terminat totul e unic

By

A te uita la televizor nu prea poate fi considerat ceva prin care poți salva o viață. Dar, în acestă poveste, cam asta s-a și întâmplat! După ce vei citi asta vei ezita să mai spui despre cutia aceea neagră din sufragerie că e doar un aparat care te ,,ajută” să nu mai gândești.

Tarek El Moussa este un prezentator care are o emisiune destul de cunoscută în America, ,,Flip or Flop”, subiectul emisiunii este renovarea caselor. Dar li s-a întâmplat ca, într-o zi, imediat după ce le-a fost difuzată emisiunea, să primească un mail mai neobișnuit.

Era trimis de către o femeie pe nume Ryan Reed, o asistentă medicală în vârstă de 31 de ani, se pare că femeia se uita la emisiune când i-a atras ceva atenția la prezentator. Ea observase, prin intermediul ecranului televizorului, ceva care nu era în normal la gâtul lui Tarek.

De teamă ca Tarek să nu se teamă că e vreun fan nebun, a avut bunul simț să scrie nu lui, ci echipei de producție. În email-ul său, ea și-a exprimat temerile și a scris că e de părere că ar trebui să meargă urgent la un medic: ,,Aceasta nu e o glumă, sunt asistentă medicală certificată, m-am uitat la emisiune și am văzut că prezentatorul vostru, Tarek, are un nodul mare pe tiroidă, trebuie neapărat să meargă la un doctor”.

În cele din urmă s-a dovedit că observațiile asistentei au fost corecte, Tarek suferea de cancer la glanda tiroidă! Mulțumită mailului asistentei, Tarek chiar a mers la un medic, iar tumora periculoasă a fost imediat îndepărtată chirurgical. Din păcate cancerul deja se extinsese la nodulii limfatici, așa că prezentatorul a avut nevoie de radiotterapie.

Totuși, din fericire cancerul nu se răspândise mai departe de nodulii limfatici, iar vedeta de televiziune s-a recuperat complet în cele din urmă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News