Nepotul ei a rupt o înghețată în două și a aruncat-o în iarbă, ea a uitat-o acolo. Peste 4 zile s-a speriat când a văzut ce era în acel loc. Dacă și tu mănânci înghețată, trebuie să știi asta

By

Mary Salter este o bunică uimită care a contactat firma ce produce înghețata pe care o mănâncă ea, dar și familia ei, după ce a trecut printr-un incident neobișnuit.

Femeia spune că sandvișul cu înghețată pe care nepotul ei l-a aruncat pe pământ pentru a-l lăsat acolo mai mult timp, cu speranța că îl vor mânca păsările, a rămas acolo timp de patru zile la rând, fără să se topească și fără ca nici măcar furnicile să se apropie de ea! Mary locuiește în Grafton, în nordul New South Wales, și a apelat la rețelele sociale pentru a întreba un lanț uriaș de supermarket-uri despre desertul ei preferat, cu aromă de vanilie, în formă de sandviș.

Ea spune că nepotul ei a aruncat resturile de la o înghețată de acest tip, după ce o rupsese în două, una dintre bucăți a aterizat pe iarbă, cealaltă pe pământ.

Iată mesajul pe care l-a scris ea pe pagina de Facebook a producătorilor înghețatei:

,,Hey, Coles – vă rog frumos, îmi puteți spune ce este în înghețata voastră, ce puneți în ea
Sunt intrigată fiindcă vineri, pe la ora 5 seara, nepotul meu a aruncat una, ruptă în două. Eu m-am gândit să o las acolo pentru pisici, păsări, câine – poate chiar pentru furnici???? Dar m-am uitat cu mare interes cum niciuna dintre toate aceste vietăți nici măcar nu s-a apropiat de ea! Nici măcar furnicile! Plus că înghețata nu s-a topit, iar cele două bucăți stau exact acolo unde le-am lăsat, ceea ce mă cam îngrijorează. Mai exact ce băgați în acest desert? Puteți să îmi explicați de ce, în patru zile în care au fost peste 26 de grade afară, înghețata nu s-a topit??? Toți cei care citiți asta și aveți acasă așa ceva, vă rog, faceți ca mine, vedeți dacă puteți convinge vreo creatură să mănânce așa ceva! Sunt foarte interesată de răspunsuri.”

Lanțul de supermarketuri care produce înghețata a răspuns printr-un comentariu la postarea femeii spunându-i că i-au răspuns în mesaj privat, pe Facebook. 

După ce am scris acest articol am căutat puțin și am găsit o listă, mai precis un ghid publicat de către Brian Clement și intitulat Hippocrates, care explica de ce nu e bine să consumăm înghețată din comerț pentru că anumite substanțe folosite pentru a o produce sunt extrem de nocive pentru organism. Așa că, dacă vedeți pe eticheta înghețatei pe care vreți să o cumpărați, vreuna dintre substanțele din lista de mai jos, e mai bine să renunțați la idee:

Dietil Glicol – este o substanța chimică folosită ca emulgator în loc de ouă. Ea este folosită și în antigel sau produsele analgezice.

Piperonal – un produs chimic ce imită aroma de vanilie, dar care este folosit pentru a distruge păduchii!

Butilaldehida – utilizat în producerea înghețatei de nucă, dar el este de fapt un ingredient al cleiului de cauciuc

Acetat Acrilic – utilizat pentru aroma de banane, în realitate, un solvent pentru vopsea!

Surse: Daily Mail, Kanal D, CSID

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News