Acest bărbat s-a deghizat în om al străzii și a dormit 3 zile și 2 nopți printre vagabonzi. Uite cine era bărbatul și ce a descoperit: „Am fost șocat!”

By

Un primar din Statele Unite a luat parte la un experiment inediat. Bărbatul s-a deghizat în om al străzii pentru a afla direct cât de gravă este problema oamenilor fără adăpost din Comitatul Salt Lake.

Ben McAdams, primarul din Salt Lake County, Utah, s-a prefăcut om al străzii timp de 3 zile si 2 nopti. Misiunea sa neobișnuită a avut obiectul de a le afla nevoile celor fără adăpost dintr-un cartier rău famat al orașului.

Primarul, îmbrăcat modest, se ducea noaptea să doarmă la un centru pentru persoanele fără adăpost, cunoscut în oraș. Ba chiar în câteva rânduri a dormit pe străzi.

Astfel, a descoperit pe pielea lui cu ce se luptă în fiecare zi aceste persoane. Frică, haos, abuz de droguri și alcool, crime – așa se poate rezuma descoperirea sa.

Primarul a invațat că trebuie sa doarmă încălțat chiar și în centru pentru că altfel riscă să rămână fără papuci. Mai grav de atât – dăcă mergi noaptea la baie riști sa fii tâlhărit sau rănit.

Știa că situația lor este gravă, însă amploarea l-a șocat. Oamenii străzii nu pot accesa serviciile sociale, polițiștii sunt atacați constant iar traficanții de droguri sunt peste tot. „Am fost șocat” a spus el la final.

Primarul și-a ținut ascuns experimentul pentru „a nu arăta ca un exercițiu prost de PR”, însă presa locala a aflat despre el în cele din urmă.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News