Imagini rare din casa Andreei Esca. Iată cum arată camera fiicei sale, Alexia Eram. Frumoasa puștoaică și-a făcut autoportretul chiar pe peretele din bucătărie:

By

Imagini rare din casa Andreei Esca. Iată cum arată camera fiicei sale, Alexia Eram. Frumoasa puștoaică și-a făcut autoportretul chiar pe peretele din bucătărie:

Frumoasă, dezinvoltă și în pragul majoratului, Alexia Eram a dat un interviu pentru revista condusă de mama ei, Andreea Esca. Prilej pentru fanii adolescentei să arunce o privire în dormitorul fiicei celei mai apreciate știriste de la noi.

Fiica Andreei Esca a fost invitata rubricii Look Who’s Driving, a revistei online A List Magazine. Chiar dacă interviul s-a desfășurat într-o limuzină, întâlnirea a început în casa vedetei, lângă un perete din bucătărie, pe care Alexia și-a desenat autoportretul.

FOTO: click.ro, captură A List Magazine
Puștoiaca de 17 ani și-a intrat bine în rolul de gazdă, prezentând și locul din casă în care își începe diminețile: măsuța de machiaj din camera ei. O cameră în care la loc de cinste se află, cum era de așteptat de la o adolescentă îndrăgostită de modă, colecția de pantofi.

Însă detaliul cel mai încărcat emoțional din camera Alexiei pare să fie un tablou în formă de inimă pe care fiica Andreei Esca a lipit câteva fotografii în care apare în brațele iubitului ei, Mario Fresh.

FOTO: click.ro, captură A List Magazine
”Ambițioasă, creativă și vorbăreață”, așa s-a descris Alexia în interviu, dezvăluind că omul pe care se bazează cel mai mult în viață este mama ei. Puștoaica a mărturisit și care este locul ei preferat din București, o terasă unde s-a sărutat prima oară cu iubitul ei.

FOTO: click.ro, captură A List Magazine
”Aici este locul meu preferat. Aici m-a sărutat prima oară cu Mario, aici am văzut cele mai multe apusuri. Aici m-am uitat la stele. Aici îmi cânta Mario și cântam împreună.”

Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News

post-image
Virale

„Ada, nevastă-mea, tot întârzia acasă, ajungea chiar și noaptea. Într-o seară am sunat la ea la birou și nu era. Am dat o fugă la ea serviciu, iar ce am aflat de la portar m-a marcat pe viață. A fost un șoc să descopăr asta chiar despre soția mea.” De necrezut ce făcea femeia și ce i s-a întâmplat când a ajuns acasă

Am iubit-o atât de mult pe Ada, încât nici nu mi-am dat seama cum și când i-am intrat sub...
Read More