Prima fotografie cu mama Mirelei de la “Insula Iubirii”. Pana acum a tinut-o ascunsa: “M-ati intrebat de ea”

By

Mirela a devenit cunoscuta in urma participarii la cunoscuta emisiune “Insula Iubirii”. Cuplurile care participa vor sa isi testeze iubirea, insa nu isi imagineaza ca le va fi extrem de greu, iar adevaratele caractere vor iesi mereu la suprafata.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul cuplului format din Mirela si Ionut. Ajuns in punctul care si-a dorit, barbatul a parasit-o atunci cand a ajuns in Thailanda si deja se vedea pe primele pagini din ziare. Atunci cand iubesti cu adevarat, asa cum sustinea el, nu avea cum sa renunte la relatia lui imediat. Mirela a incercat pana in ultima clipa sa isi salveze relatia cu el, desi a dezamagit-o enorm, insa a plecat singura acasa.

Ajunsa acasa, cel mai mare sprijin al Mirelei a fost tatal sau, cu care si locuieste. Parintii sai sunt despartiti, iar mama ei nu mai locuieste in Romania. Vorbeste foarte rar despre aceasta, insa relatia lor pare una excelenta, avand in vedere mesajul pe care i l-a transmis mamei sale cu ocazia zilei de nastere:

“M-ati intrebat de foarte multe ori de ea si este adevarat ca am vorbit mai putin de ea, dar nu pentru ca nu o iubesc si o stimez nespus, ci pentru ca distanta dintre noi ingreuneaza putin intalnirile dintre noi. Astazi e o zi speciala din viata ei si din viata mea pentru ca e ziua mamei si as vrea sa ii urez un la multi ani plin de sanatate, de fericire si iubire, de atentie si daruire! Draga mea mama, tu stii ca te iubesc nespus si ca distanta nu face decat sa ne faca intalnirile mai dulci. Te iubesc mult si apreciez exemplul tau in viata. La multi ani’

Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News

post-image
Virale

„Ada, nevastă-mea, tot întârzia acasă, ajungea chiar și noaptea. Într-o seară am sunat la ea la birou și nu era. Am dat o fugă la ea serviciu, iar ce am aflat de la portar m-a marcat pe viață. A fost un șoc să descopăr asta chiar despre soția mea.” De necrezut ce făcea femeia și ce i s-a întâmplat când a ajuns acasă

Am iubit-o atât de mult pe Ada, încât nici nu mi-am dat seama cum și când i-am intrat sub...
Read More