Femeia a mers la magazin ca să cumpere ceva, avea bebelușul în brațe, când vânzătoarea s-a aplecat peste tejghea și a apucat strâns mâna copilului, apoi l-a smuls din brațele mamei. Toți care au văzut imaginile au fost uimiți! Uite cum explică femeia gestul său

By

Era o zi obișnuită când o tânără mamă cu un copil de doar câteva luni în brațe a intrat într-un magazin ca să cumpere câteva lucruri. După câteva minute, femeia a ajuns în față și a dat să plătească singura sticlă de suc pe care o cumpărase.

În timp ce mama căuta banii în poșetă ca să achite produsul, vânzătoarea s-a aplecat peste tejghea spre copilul femeii, fermecată de frumusețea celui mic.

Atunci, casierița a observat că se întâmplă ceva extrem de ciudat cu clienta sa. Și se pare că avea dreptate. Mama copilului începuse să tremure, pierzându-și brusc cunoștința. Vânzătoarea a apucat să prindă copilul de braț, neputând să mai facă ceva pentru mama care, într-o clipă, a căzut lată la pământ.

„Am întrebat-o dacă totul este în regulă, am apucat brațul copilului și ea a început să se legene ușor, ca mai apoi să cadă pe podea. Totul s-a întâmplat într-o secundă. Nu eram sigură de ce se întâmplă, așa că am țipat după ajutor. M-am întors, am luat telefonul și am sunat la 112.”, povestește îngrijorată vânzătoarea, pe nume Rebecca Montano.

În timp ce membrii comunității o consideră un erou, pentru ca a reușit să salveze copilul de câteva luni înainte ca mama lui să sufere atacul, vânzătoarea a spus că a făcut totul din instinct și că îi pare rău că nu a putut să o prindă și pe femeie înainte să pice la pământ.

„Am vrut doar să salvez copilul de la o tragedie și mai mare. Dacă mama ar fi căzut la pământ având copilul în brațe cine știe unde ar fi aterizat!”, a mai spus Rebecca.

Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere din magazin. Privește și tu imaginile în video-ul de mai jos!

Încă o dovadă în plus că instinctul matern funcționează chiar și atunci când este vorba de copilul altei persoane! Distribuie mai departe această poveste uimitoare!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News