Și-a dorit din toată inima un copil și s-a chinuit mult timp până l-a avut. Când i-a povestit fetiței sale prin ce a trecut, mama a rămas fără cuvinte! Ce explicație impresionantă i-a dat chiar fiica ei de 3 ani: „Eu știu de ce Dumnezeu ți-a dat un copil așa de târziu”

By

Discuția dintre o mamă și fiica ei Sheila de doar trei ani a devenit virală pe internet. Totul a fost postat, mai apoi, pe o rețea socială, pentru a-i încuraja pe toți părinții care nu pot avea încă un copil:

„În timp ce vopseam un dulap în garaj, fiica mea de trei ani desena cu cretă pe podeaua din beton.

─ Sunt fericită că Dumnezeu te-a ales să fii mămica mea, mi-a spus dintr-o dată.

Am crezut că nu aud bine și am rugat-o să repete.

─ Sunt fericită că ești mama mea de la Dumnezeu, a spus ea hotărâtă.

Cuvintele ei m-au emoționat până la lacrimi. Apoi, ea a început să se roage cu voce tare.

─ Doamne, îți multumesc pentru că mi-ai dat această mămică. Îți mulțumesc pentru faptul că îmi gătește mâncare și pentru faptul că astăzi facem tartă cu dovleac. Sper sa ne iasă bună.

Sheila are abia trei ani și nu înțelegeam cum de gândurile ei pot cuprinde astfel de concepte despre Dumnezeu, iubire și recunoștință.

─ Cine te-a învățat aceste lucruri?, am întrebat-o încercând să scap de nodul din gât.

─ Tu, mi-a răspuns ea zâmbitoare.

Mi-aș fi dorit să o pup și să o îmbrățișez în momentul acela, dar eram murdară de vopsea.

─ Mulțumesc, Sheila! Și eu sunt fericită pentru că Dumnezeu mi-a dat o fetiță ca tine, i-am răspuns.

Am considerat că discuția noastră s-a încheiat și m-am întors la vopsirea dulapului, dar Sheila mi-a mai adresat încă o întrebare:

─ Mami, m-ai așteptat mult timp?

I-am spus această poveste de nenumărate ori, însă ea a vrut să o mai audă încă o dată:

─ Da, scumpa mea. L-am rugat pe Dumnezeu să îmi dea un copil, dar minunea tot nu se întampla. Iar mai târziu, când eu și tatăl tău am aflat că tu ești la mine în burtică, am fost extrem de fericiți.

─ Știi de ce Dumnezeu nu ți-a trimis un copil atâta timp?, m-a întrebat ea.

─ Nu, Sheila, nu știu de ce.

─ Eu știu de ce. Fiindcă mă crea pe mine, mi-a răspuns.

Atunci am privit-o în ochii ei de un albastru intimidant, iar în părul ei bălai și cârlionțat străluceau razele soarelui. În acel moment aveam impresia că are sute de ani. „El mă crea” și mi-a fost suficient. Desigur! Cât sens!

Am înțeles că această copilă a dormit mult timp la pieptul Lui, ca și când cerul nu a vrut să o dea lumii.

Scriu aceste cuvinte pentru cei care se roagă să aibă un copil. Scriu, de asemenea, și pentru cei care și-au pierdut speranța că nu vor mai avea vreodată un copil. Nu disperați și nu vă supărați pe Domnul! El vă ascultă rugăciunile. Posibil că Dumnezeu nu vă oferă un copil fiindcă El creează o adevărată capodoperă.

La un moment dat, veți avea nu copil prin naștere sau prin adopție, iar într-o zi va veni la voi și vă va spune: „Pur și simplu Dumnezeu m-a creat mult timp”. Și asta va fi fericirea voastră”.

 

 

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News