Se plimbau pe marginea drumului când au găsit o mașină abandonată, cu geamurile sparte, dar când s-au apropiat de ea și au văzut ce era înăuntru, și-au anunțat de urgență părinții. Uite ce era acolo

By

Uneori știi când ceva nu este în regulă. Iar acest sentiment se dovedește a fi corect de cele mai multe ori.

Exact așa a fost și când doi adolescenți dintr-un sat din Pennsylvania au găsit o mașină de teren cu ferestrele sparte, într-o zonă împădurită. Nici prin cap nu le trecea cât de important va fi ceea ce urmau să facă.

Mașina a fost direcționată și blocată într-o zonă în care mașinile nu ajung de obicei. Iar faptul că ea era vandalizată, le-a atras atenția celor doi băieți, așa că au început să investigheze.

Au intrat în mașină și au văzut un card de fidelitate de la un supermarket pe care scria „Edwin Kosik”. Primul gând a fost să afle cine este omul din spatele acestui nume scris pe card.

La o simplă căutare, băieții au aflat cine era posesorul acelui card: un judecător în vârstă de 92 de ani, care a fost dat dispărut de două zile.

Adolescenții au plecat atunci acasă și le-au povestit părinților ce au văzut în urmă cu puțin timp. Părinții au chemat imediat poliția, iar băieții au mers cu oamenii legii ca să le arate drumul.

Nu departe de locul în care fusese abandonată mașina, politiștii au găsit omul pe care îl căutau. Chiar dacă s-a pierdut prin pădure în urmă cu două zile, bărbatul părea să fie într-o stare bună.

La doar o zi după ce a fost găsit, o furtună mare a inundat zona în care a zăcut bătrânul. Bărbatul se poate numi norocos, căci cine știe ce s-ar fi întâmplat cu el dacă băieții și polițiștii nu dădeau de urma lui.

Priviți imaginile și vedeți cum tinerii Joe Delvecchio de 18 ani și Alec Yanisko în vârstă de 15 ani au devenit eroi de toată lauda în comunitatea în care trăiesc!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News