Băiatul a primit în dar o pereche de ochelari de soare, dar când i-a luat și i-a pus la ochi ca să-i poarte, nu i-a venit să creadă ce vede! A avut șocul vieții lui, uite ce a văzut cu ei

By

Cum ar arăta lumea fără pic de culoare? Pentru cei mai mulți dintre noi este foarte dificil să ne imaginăm. Fiecare dintre noi asociază diferite culori cu lucruri, ceea ce ne face să ne simțim într-un anumit fel. De exemplu, negru poate fi asociate cu tristețea, iar roșu cu dragoste.

Din păcate, niciunul dintre aceste lucruri nu îi sunt cunoscute lui Xavier McCoury, un băiețel în vârstă de 10 ani, care s-a născut cu o afecțiune rară: el nu poate vedea culorile.

Drept pentru care, la aniversarea de 10 ani, părinții băiatului s-au gândit să-i facă un cadou mai mult decât special, care reprezintă mai mult decât orice pentru familia lor.

Mulțumită tehnologiei care a ajuns atât de departe, părinții au decis să îi cumpere o pereche de ochelari cu care Xavier va putea vedea lumea în culori, așa cum noi toți avem șansa să o observăm în fiecare zi.

În ziua cea mare, familia i-a dăruit copilului cadoul pregătit, în care, evident, se găseau ochelarii de soare special concepuți pentru Xanvier.

Momentul în care a deschis pachetul și i-a pus la ochi, a fost de-a dreptul magic!

„Este imposibil să descriu cât de mult înseamnă acest moment pentru el și pentru întreaga noastră familie”, a povestit emoționată Melissa, mama băiatului.

Privește și tu acest moment emoționant în video-ul de mai jos, când Xanvier descoperă pentru prima dată lumea plină de culoare!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News