Iancu Sterp, primele declaratii dupa ce a pierdut finala ”Survivor Romania”: ”Pe oamenii adevarati…”

By

Iancu Sterp a pierdut finala, desi era unul dintre favoritii la marele premiu.

Acesta a transmis un mesaj tututor fanilor sai, prin care le multumeste pentru tot sprijinul de-a lungul competitiei si a spus ce stare de spirit are dupa ce a aflat ca a pierdut.

Iancu Sterp, primele declaratii inainte de Marea Finala

”In primul rand, si eu ma bucur din toata inima ca am ajuns in finala, mi-am indeplinit scopul cu care am ajuns aici, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie si mereu am lasat, zic eu, faptele sa vorbeasca pentru mine si nu vorbele. Si de asta am ajuns pana aici. Multumesc din suflet si publicului care m-a sustinut cand a fost nevoie si nu am fost eliminat din competitie.

Acum totul e relativ, sunt in finala, cu cei trei colegi ai mei, sunt bucuros ca am ajuns aici. Imi doresc cum isi doresc si ei, clar, sa castige. Ce o vrea acum publicul sa voteze, va fi corect pentru oricare dintre noi, zic eu, pentru ca fiecare a demonstrat ca este in stare sa supravietuiasca, ca este in stare sa rupa traseele, ca este in stare sa faca foarte mult lucruri, iar experienta de aici ne-a bagat pe toti in toate starile, si de nervi si de bucurie, fericire, extaz, foame, drama. Nici nu stiu ce sa mai zic, nu imi mai gasesc gandurile, cuvintele. Sper din tot sufletul ca mi-am facut fratii mandri. Ii iubesc din toata inima, pe mama mea o iubesc din toata inima, pe tatal meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul ca sunt mandri de mine pentru ca eu cred ca am facut ce trebuie in aceasta competite si de asta am ajuns pana aici”, a spus Iancu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News