Au văzut un bărbat care aștepta liniștit la rând cu o șacoșă de plastic în mănâ. S-au apropiat și au rămas fără cuvinte când și-au dat seama ce făcea omul acolo. Așa ceva nu credeau că există, uite ce avea bătrânul în plasă

By

Se știe dintotdeauna că cei mai buni prieteni ai omului sunt câinii. Toți merită să fie iubiți, apreciați și îngrijiți. Dar, din păcate, de multe ori, lucrurile nu stau deloc așa.

Chiar dacă nu toată lumea poate să să adopte un câine, oamenii ar putea măcar să încerce să le acorde puțină atenție, așa cum face acest bărbat în vârstă din Tulsa, Oklahoma.

Madison Sorrels are 20 de ani și se afla într-un adăpost pentru animale ca să adopte un câine, când a observat un bătrânel care umbla cu o sacoșă albă în mână. Omul a așteptat până când i-a venit rândul.

Madison a privit curioasă totul. Într-un final și-a dat seama ce avea bărbatul în sacoșa de plastic: mai multe mingi de tenis, care au aparținut, cândva, iubitului său patruped.

În memoria prietenului său decedat, bărbatul s-a gândit să doneze mingile de tenis animalelor din adăpost, pentru ca patrupezii să se distreze până când cineva se hotărăște să îi ia acasă.

Pare un gest nesemnificativ, dar fericirea câinilor era de nedescris!

Madison a hotărât să facă publică în mediul online întâmplarea la care a luat parte, fiind profund impresionată de gestul bătrânului: „Prietenul meu și cu mine am fost să adoptăm un pui de pudel. Aici, am dat peste acest domn care a donat mai multe mingi de tenis în memoria animalului său iubit.”

Sursa: newsner.com 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News