Are 98 de ani și până la vârsta asta a ținut ascuns marele lui secret. Cei care obișnuiau să-i treacă pragul au rămas cu gura căscată când au aflat, uite ce ținea ascuns de 70 de ani bătrânul și ce a lăsat în urmă

By

Russ Gremel are 98 de ani și este ca oricare alt om de vârsta lui. Bătrânul duce o viață simplă și liniștită și se bucură că se trezește în fiecare dimineață, fără să întâmpine mari probleme.

De 95 de ani, Russ trăiește în aceeași casă din Chicago, Ilinois.

Vecinii vin și pleacă de la el, dar nici unul dintre ei nu a observat nimic special la Russ și la casa lui.

Dar, recent, au aflat totul și au rămas muți de uimire când au auzit ce ascunde bătrânul de atâția ani.

Familia lui Russ a peirdut toul, dar casa lui a rămas în grija statului din 1929. În acel moment, Russ a înțeles și a învățat că trebuie să se mulțumească cu ce are.

„Sunt un om foarte simplu”, explică Russ, care încă trăiește în acea casă din Chicago.

Dar, chiar dacă bătrânul duce o viață simplă, el este de fapt un multimilionar.

Totul a început atunci când fratele lui Russ i-a sugerat să cumpere niște acțiuni ale unui lanț de farmacii. Asta se întâmpla acum 70 de ani.

„Oamenii vor avea nevoie mereu de medicamente, iar femeile își vor cumpăra întotdeauna produse cosmetice”, i-a spus fratele acestuia la momentul respectiv.

Fără să stea pe gânduri, Russ a cumpărat acțiuni în valoare de 1.000 de dolari.

Acțiunile farmaciei au început să crească, iar în cele din urmă, Russ s-a trezit cu o avere de 2 milioane de dolari. Dar el a continuat să ducă o viață modestă. Cu toate că avea bani să întrețină o nevastă și să facă mai mulți copii, el nu și-a dorit asta și a decis să trăiască fără. „A trăit întotdeauna modest” a declarat vecinul Patrick Falso.

Până în acest an, Russ nu s-a atins deloc de bani. Ce a făcut cu valoroasa sumă este de-a dreptul minunat. Bătrânul a decis să doneze banii unei organizații care se ocupă cu îngrijirea animalelor sălbatice.

„Trebuie să faci ceva bun în această lume. Pentru asta există banii”, a spus Russ.

Locul pentru care bătrânul a donat banii adăpostește sute de specii de păsări, unde oamenii pot veni să se bucure și să se relaxeze în natură.

Russ, încă foarte activ, vizitează parcul ori de câte ori are ocazia.

Dar generozitatea lui Russ nu se termină aici. După ce a făcut această donație generoasă, Russ a decis să adopte un pui de Chihuahua, pe care la numit Tiger. Se pare că patrupedul îi va ține companie lui Russ mulți ani de acum încolo.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News