Profesoara avea serbarea de final de an și a ales să poarte o rochie albă, cu cordon în talie. Când a ajuns la școală, toți au rămas cu gura căscată, își dădeau coate și nu le venea să creadă cum a putut veni îmbrăcată. Uite cum a apărut profesoara în ultima zi de școală

By

Chris-ShaRee Castlebury, din Lawton, Oklahoma, este o profesoară care va urca curând în grad și foarte îndrăgită de elevii ei.

Era ultima zi de școală, înainte ca elevii să ia vacanță. Și-au dat întâlnire la școală, unde aveau să petreacă mult timp împreună, să povestească despre planurile de vacanță și activitățile viitoare.

Gândul că trebuia să-și ia rămas bun de la elevii săi îi trezea tot felul de emoții lui Chris-ShaRee și cum despărțirea era grea, a decis că această zi specială trebuie marcată așa cum se cuvinte.

Profesoara i-a invitat pe elevi să-și folosească abilitățile de pictură și i-a rugat să îi decoreze o rochie albă cu desenele lor.

Elevii au părut foarte încântați de această idee și au lucrat fericiți la „proiect”, fiecare decorând rochia cum a crezut de cuviință.

La fel de încântată a fost și profesoara când a văzut rezultatul final, care a decis să poarte această rochie în ultima zi de școală, ca un omagiu pentru timpul petrecut alături de elevii ei.

Profesoara nu a trecut neobservată în rochia ei, primind laude din parte colegilor, dar și din partea internauților, după ce a făcut publică povestea ei pe paginile de socializare.

Chris-ShaRee se gândește să repete această experiență în fiecare an cu elevii săi. Mai mult, ar vrea să poarte creația micuților de la fiecare clasă în parte atunci când aceștia vor crește mari și se vor bucura de petrece de absolvire. Grozavă idee, nu?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News