Surpriză în showbiz! Cum o cheamă, de fapt, pe Gina Pistol! Și-a ținut numele real ascuns până acum!

By

Gina Pistol (38 ani) este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea de televiziune a fermecat publicul cu ochii ei mari și albaștri și cu zâmbetul ei molipsitor. De asemenea, toți știu că are de câțiva ani o relație cu Smiley, relație pe care au decis să o facă publică de curând, după ce artistul a recunoscut totul într-un interviu exclusiv Unica.

Arată ca un adevărat fotomodel, însă puțini știu cum arăta Gina în copilărie. Vedeta a decis să publice, însă, o fotografie cu ea de când era doar un copil. Iar fanii au fost extrem de încântați.

Pe numele ei adevărat Georgeta Pistol, vedeta s-a născut pe 9 decembrie în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. A terminat Școala de Arte și Meserii și a început cursurile Facultății de Transporturi. Însă întotdeuna și-a dorit să lucreze în industria de divertisment, iar viața a condus-o spre modelling.

După puțin timp, i s-a oferit șansa de a lucra în televiziune, unde a rămas până în ziua de azi. În prezent, Gina Pistol prezintă două dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune: „Asia Express” și „Chefi la cuțite”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News