EXCLUSIV| Ioana Tufaru a slăbit 66 de kilograme după ce a aflat că suferă de obezitate morbidă! Cum arată acum și ce operație estetică urmează să-și facă

By

oana Călugăreanu trece printr-un adevărat proces de transformare, reușind să slăbească până acum 66 de kilograme! Pentru că greutatea de atunci, respectiv 167 de kilograme, îi punea viața în pericol, ea a ajuns pe masa unui chirurg care i-a micșorat stomacul.

Fiica Andei Călugăreanu spune că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o! Ioana a fost și zilele trecute la spital, la control, la medicul care a operat-o. Cum a fost vizita la spital, dar și cum a trecut peste perioada de izolare, Ioana Tufaru ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv.

Ioana Tufaru: „Am slăbit de la 164 de kilograme la 98!”

Reporter: Ioana, ai fost la spital, recent. Cum te simți? Ai ceva probleme de sănătate? Am văzut recent o știre că Ionuț ar fi fost și el internat în spital.

Ioana Călugăreanu: Da, am fost la control cu operația la stomac! Sunt bine! Sunt foarte bine! Nu am probleme de sănătate! Da, Ionuț a avut niște probleme, dar acum e bine!

Reporter: Cât timp a trecut de la operația la stomac? Câte kilograme ai slăbit în total și câte mai vrei să dai jos?

Ioana Călugăreanu: 3 Oct. 2017…..Mă simt bine în pielea mea! (râde – n.r.) Am slăbit de la 164 de kilograme la 98!

Reporter: Ce contraindicații ai de la medic? Te-ai gândit să-ti faci și operație de înlăturare a pielii în exces?

Ioana Călugăreanu vrea să-și faca operație de înlăturare a excesului de piele

Ioana Călugăreanu: Singura contraindicație…. Interzis la Cola!!!! Mai trebuie, mai am de dat!…Dar, da, voi face și operația de înlăturare a surprusului de piele când ajung la 90 de kilograme! Posibil în octombrie…

Reporter: Ce și cum mănânci de când te-ai operat?

Ioana Călugăreanu: Secretul la această operație este că pot mânca orice, dar în cantități ffffoarte mici! Cât o vrabie (râde – n.r.). Este o operație care merită făcută…. Cum se spune în popor…. Face toți banii!

Reporter: Cum ai suportat perioada de izolare? Cum i-ai explicat lui Luca toată nebunia, că nu are voie să iasă din casă…?

Ioana Călugăreanu: Offff! Eu am avut niște stări dubioase despre care nu vreau să vorbesc acum, poate în alt interviu…. Cu Luca a fost și cu el cam greu…. El, fiind copil de parc, a fost un chin să îl țin mai mult în casă…. Dar, am trecut (cu bine) peste!

Ioana Tufaru, despre perioada de izolare: „A fost o perioadă grea financiar”

Reporter: În perioada de izolare ai luat kilograme în greutate, ca mai toată lumea?

Ioana Călugăreanu: Da! Am luat doar 2 kilograme, dar le dau eu jos că am început să fac mai multă mișcare, că avem voie acum să ne mișcăm!

Reporter: Cum v-ați descurcat cu banii în perioada izolării? Domnul Becali a continuat să vă ajute?

Ioana Călugăreanu: A fost o perioadă grea financiar, dar am avut oameni care ne-au mai ajutat fie financiar, fie cu alimente, sau diverse…. Da! Domnul Becali ne ajută mereu! Este un om minunat!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News