Răsturnare de situaţie în cazul lui Marcel Pavel! Nu el este pacientul zero de la Antena 1

By
Marcel Pavel a fost considerat pacientul numărul zero la Antena 1, acolo unde a izbucnit un focar de coronavirus, în urma filmărilor de la show-ul ”Te cunosc de undeva”. Răsturnare de situație, însă! Nu Marcel Pavel este cel care i-a infectat pe ceilalți participanți ai emisiunii.

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de pe Antena 3, a discutat cu vedetele care au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit anchetelor epidemiologice, nu Marcel Pavel ar fi adus coronavirusul în platoul de filmări, ci o altă persoană.

„A apărut informația că Marcel a venit pe platourile de filmare de la Te cunosc de undeva infectat şi i-a infectat pe ceilalţi, sunt mai mulți infectați. Eu nu am să dau multe detalii, pentru că nu este rolul meu, dar în urma investigaţiilor epidemiologice care s-au făcut, nu Marcel Pavel a adus virusul pe platouri, s-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană. Şi acela este un alt caz public. Marcel acolo s-a infectat, nu a adus el virusul”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Marcel Pavel! Nu el a fost pacientul zero de la Antena 1. Cine a mai fost testat pozitiv

Nu Marcel Pavel a fost pacientul zero în cazul infecțiilor cu noul coronavirus la Antena 1, acolo unde au avut loc filmările de la ”Te cunosc de undeva”. Este vorba de o persoană publică și care a fost printre cei de pe platou. În afara lui Marcel Pavel, alte vedete au fost infectate acolo.

La Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș au mai fost internate, fiind depistate pozitiv cu noul coronavirus, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu. Și Cosmin Seleși este infectat, doar că e asimptomatic.

Andreea Bălan a anunțat că nu are niciun fel de semn și că se simte bine, în timp ce Aurel Temișan nu a oferit nicio informație privind starea sa de sănătate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News