S-AU DESPĂRȚIT! Răzvan Simion, prins cu alta! Lidia Buble i-a dat deja papucii

By

“Lidia Buble i-a dat papucii lui Răzvan Simion după ce l-a prins pe matinalul de la Antena 1 cu alta?!” – este întrebarea apărută recent în legătură cu relația de iubire a celor doi. Iar ideea unei despărțiri iminente printre tot mai mult contur, spre tristețea fanilor cuplului pe care îl doresc în fața altarului.

Lidia Buble i-a dat papucii lui Răzvan Simion după ce l-a prins pe matinalul de la Antena 1 cu alta?!

Zvonurile privind sfâșitul poveștii de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut la începutul anului și au tot continuat. Iar printre detaliile observate de fani se numără faptul că cei doi și-au șters de pe Instagram pozele mai vechi în care apar împreună, dar și faptul că nu se mai urmăresc pe celebra rețea de socializare. Mai mult, se pare că atunci când prezentatorul matinalului de la Antena 1 este surprins în compania câte unei domnițe, aceeași roșcată din ultima vreme, despre cântăreață se spune că se află la Deva, relatează publicația ciao.ro. Ulterior, cei doi parteneri de viață își fac declarații de iubire pe Instagram de parcă totul este perfect între ei… așa cum s-a întâmplat și pe 14 februarie, de Valentine’s Day.

În urmă cu ceva timp, Răzvan Simion i s-a confesat colegului său, Dani Oțil, în direct, la TV: “Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”. În timp ce unii au crezut că este doar una dintre glumele acide și obișnuite ale iubitului Lidiei Buble, alții sunt de părere că, de fapt, se referea la relația amoroasă pe care o are cu artista.  La scurt timp după afirmația prezentatorului, cântăreața a spus tranșant: “Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”.

Flacăra iubirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a aprins în perioada în care prezentatorul de la Antena 1 ieșea din mariajul cu prima soție.

“Eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (n.r.: Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”, a declarat Răzvan Simion într-un interviu mai vechi pentru Revista Unica.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine patru ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News