Andra este gravidă!? Cum încearcă solista să își ascundă sarcina. Cele mai recente imagini cu ea o dau de gol! Ce sustin apropiatii cuplului Andra-Maruta:

By

Andra pregătește o surpriză pentru fanii săi? Anul 2019 este anul graviduțelor din showbiz și nu ne-ar mira ca și Andra să se numere printre ele.

Andra este gravidă!? Cum încearcă solista să își ascundă sarcina
Se pare că artista și Cătălin Măruță își vor mări familia, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit despre o posibilă sarcină a cântăreței.

Surse din anturajul Andrei susțin că solista este însărcinată și urmează să nască cel de-al treilea copil. Mai mult de atât, ea încearcă să își țină ascunsă burtica, iar pe rețelele de socializare postează doar poze în care nu își dezvăluie burta.

La începutul anului, Andra a fost surprinsă când pleca de la clinica medicului cu care a născut de două ori, potrivit cancan.ro. Soția lui Cătălin Măruță a ieșit extrem de fericită din clinică și asta de multe de bănuit.

Acum, nu rămâne decât să așteptăm să vedem dacă Andra și Cătălin Măruță vor face vreun anunț și dacă numărul vedetelor însărcinate din showbiz-ul românesc va mai crește cu încă o viitoare mămică.

Cătălin Măruță și Andra s-au căsătorit în urmă cu 10 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe David și Eva Maria.

https://www.instagram.com/p/By29wOgoPEA/?utm_source=ig_embed

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News