Ioana Ginghină, iubire mare la un an de la divorț. «Eu și Cristi ne-am mutat împreună»

By

Zilele trecute Ioana Ginghină (42 de ani) a participat la primul eveniment monden de după izolare, la o petrecere atipică organizată de Andreea Esca, împreună echipa revistei “A list”. Am stat la povești cu Ioana Ginghină despre noutăți profesionale și personale și recunoaștem că noua relație de iubire o face să radieze.

  •  Ce faci Ioana, cum ești după izolarea asta?

Ioana Ginghină: Sunt bine, am mai slăbit acum, că a venit vara. Eu sunt bine, tot se vorbea pe aici, pe la eveniment, de relații, așa e când ești la început de relație. (râde). Dar noi avem deja vreo opt luni împreună, am fost la munte împreună, fără Ruxi, am avut un traseu foarte greu, am zis că data viitoare o să o luăm și pe ea. Ne-a prins ploaia, însă a fost mai frumos decât ne așteptam. Am stat un weekend, am plecat sâmbătă și ne-am întors duminică, pe un traseu de 8 ore. Un traseu așa lung n-am făcut în viața mea.

  • Veți merge anul acesta în vacanță?

Ne pregătim de vacanță, vrem să mergem în Grecia, acum mergem în Thassos, pentru că n-am fost niciodată. Acum să vedem ce vacanță vom avea cu condițiile astea.

  • Ce ai făcut în perioada asta de izolare?

M-am apucat de cursuri, de life coaching (domeniu diferit de consiliere și terapie specializată), și vreau să combin cursurile cu alte întâlniri online. Din experiența asta cu despărțirea, cu divorțul, am învățat foarte multe lucruri eu cu mine și vreau să le dau mai departe, și altora, ca să nu mai treacă toți prin ce am trecut eu, poate pot să-i ajut să sară niște etape.

  • S-a împlinit un an de la divorțul de Alexandru Papadopol.

Da, s-a împlinit un an de la divorț, dar de la acte, așa s-au împlinit aproape doi de la despărțire. Încă păstrăm legătura pentru Ruxandra, pentru casă.

  • Ce ați mai făcut cu casa, urma să cumperi partea lui?

Cu casa facem partajul. O rezolvăm. Rămân eu în casă și îi cumpăr partea. Deși mă pregăteam să mă mut de acolo, însă uite cu pandemia asta am descoperit că e mult mai bine la curte, beneficiile sunt mult mai mari, iar Ruxandra se poate plimba în voie cu bicicleta. E altceva, în București n-aș fi avut curajul să o las să se ducă cu bicicletă pe străzi. Chiar dacă e departe, e bine pentru că nu e zgomot.

  • Aveți și animale, unele noi, chiar.

Avem și animăluțe, pisici, doi câini, unul acum nou, pe care îl îngrijesc Ruxandra și Cristi, pentru că ei doi l-au salvat de pe stradă. Am zis ok, îl luăm, dar voi aveți grijă de el. E greu, pentru că era foarte bolnav, e greu să crești animale, e responsabilitatea mare. Dacă ne e milă de animale, ce să facem.

  • Tu și iubitul tău locuiți acum împreună?

Cristi stă cu noi, ne-am mutat împreună, ne-a prins pandemia împreună, ne-a fost de mare ajutor. Planuri sunt multe însă unele au fost amânate, dar le veți afla la toamnă.

sursa: click.ro

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News