Gina Pistol, adevărul despre logodna cu Smiley: „Eu când eram mai mică, voiam un inel frumos, de prințesă!”

By

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 3 ani, însă, până de curând, nu s-au afișat în postura de cuplu. Au încercat să țină relația departe de ochii lumii, pentru a evita gurile rele și cârcotașii. În ultima vreme, mai ales după întoarcerea prezentatoarei din Asia, au început să împărtășească cu fanii lor momente din intimitate. Dintr-un story de pe o rețea de socializare reiese că cei doi s-ar fi logodit, iar Gina a vrut să lămurească situația.

Gina Pistol, adevărul despre logodna cu Smiley: „Eu când eram mai mică, voiam un inel frumos, de prințesă!”

Gina Pistol a vrut să afle cu toții adevărul despre logodnă, având în vedere că, în ultima vreme, se vorbește tot mai mult despre faptul că Smiley ar fi cerut-o în căsătorie pe frumoasa prezentatoare. Astfel, ea a explicat că inelul despre care toți cred că ar fi de la celebrul cântăreț,a fost achiziționat chiar de ea. Bijuteria are chiar și o poveste. Gina și-ar fi dorit de mică un inel frumos, ca de prințesă, pe care și l-a luat când a crescut și situația materială i-a permis să-și facă poftele.

“Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă. Am crescut, am făcut bănuți mi l-am luat. Mi l-am luat pe persoană fizică! Nu este de logodnă, este inelul meu.”, a declarat Gina Pistol.

Gina a vorbit mai demult despre faptul că despărțirea de Smiley din timpul filmărilor din Asia nu a fost deloc ușoară, dar asta nu a făcut decât să le întărească și mai tare relația. De asemenea, ea a vrut să explice de ce au ales să nu se expună prea mult. Deși mulți au crezut că lucrurile nu ar merge prea bine între ei și ar avea probleme care nu le-ar oferi prea multă siguranță în această relație, Gina a explicat că a fost doar o decizie de a se proteja de bârfe și a trăi liniștiți. Cât despre căsătorie, ei nu se grăbesc, iar nunta va fi una simplă, în aer liber, la care invitații vor veni îmbrăcați așa cum vor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News