Ce studii are, de fapt, Mirela Vaida A făcut performanță într-un domeniu neașteptat!

By

O îndrăgesc mulți telespectatori, însă alții o atacă dur pentru subiectele pe care le abordează în cadrul emisiunii. Mirela Vaida nu este totuși un om oarecare. Vedeta se poate mândri cu un parcurs educațional de excepție, având studii superioare. Așadar, Vaida nu se bucură doar de audiențe spectaculoase, ci și de rezultate bune în mediul academic.

Mirela Vaida, performanță într-un domeniu neașteptat

Frumoasa prezentatoare este o femeie care se poate considera împlinită până la vârsta de 37 de ani. Astfel, Mirela Vaida este o mamă minunată pentru cei trei copii și se bucură de o carieră de excepție. Cu toate acestea, puțin cunosc performanțele sale școlare.

Talentul său în privința muzicii și actoriei este evident. Cei care o admiră știu deja că joacă în spectacole de teatru și cântă minunat. Totuși, nimeni nu se aștepta ca Mirela Vaida să fi urmat un profil diferit în liceu. Vedeta s-a născut în Târgu Frumos, în Iași și a absolvit Liceul de Informatică “Grigore C. Moisil” din Iași cu o medie mare, 9,62, conform voxbiz.ro.

Ulterior, în perioada 2001-2005, artista a urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Și aici vedeta a dat dovadă de conștinciozitate. Ea a finalizat cu o medie de licență de 9,35. Pe de altă parte, Mirela Vaida are și atestat la limba engleză și de programator.

Vedeta a terminat două programe de master

De asemenea, prezentatoarea TV a continuat studiile și a urmat cursurile de master, pe care le-a finalizat cu rezultate excepționale. În perioada 2005-2006 a urmat un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București. Aici, Mirela a încheiat cu media de disertație 9,66. De asemenea, în 2007, Vaida a urmat și un Master în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

De asemenea, dincolo de programul zilnic pe care îl are la Antena 1, cu emisiunea Acces Direct, Mirela este angajată și a Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București. Așadar, vedeta de televiziune nu este o simplă prezentatoare ci are în spate ani de studiu și pasiune pentru frumos.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News