Ramona Manole, celaltă fiică a lui Ioniță din Clejani, RUPE TĂCEREA! Ce a putut să posteze pe rețelele de socializare! Toată lumea a rămas cu gura căscată

By

Ramona Manole este fiica nerecunoscută a lui Ioniță din Clejani. Artistul nu a vrut să recunoască niciodată că Ramona ar fi copilul lui și tânăra a suferit enorm din această cauză. Ea a încercat în repetate rânduri să scoată adevărul la suprafață, dar familia Clejanilor a marginalizat-o și nu a dorit să o accepte. Acum, în această perioadă dificilă pentru ei, Ramona are un mesaj acid pentru familia ei vitregă. A postat totul pe Facebook!

Ramona Manole, cealaltă fiică a lui Ioniță din Clejani, mesaj acid pentru frații ei

Fiica nerecunoscută a lui Ioniță se amuză copios în urma celor întâmplate. Recent ea a postat un colaj de fotografii în care apare alături de sora ei Margherita, dar și de tatăl ei. Asemănarea dintre cei trei este mai mult decât evidentă.

Ramona a suferit foarte mult din cauza lui Ioniță. Ea a povestit în mai multe ocazii că a avut de îndurat multe în viață, fiind un copil sărac. A fost nevoită să meargă printre străini și să cânte pentru a-și câștiga pâinea de toate zilele. Asta în timp ce frații ei vitregi au trăit în lux, fără grija zilei de mâine. Ioniță din Clejani nu a vrut să aibă nimic de a face cu ea și a îndepărtat-o în permanență. El nu a recunoscut niciodată că ea ar fi copilul lui.

După ce a văzut că nu este chip să îl înduplece pe Ioniță, Ramona Manole nu s-a mai ascuns și a făcut mișto de frații ei ori de câte ori a avut ocazia. Se pare că nu a renunțat la acest obicei nici acum, când tatăl ei are limba amară din cauza copiilor care îi aduc numai necazuri.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News