Acuzații GRAVE la adresa lui Ștefan Bănică Jr., după moartea Cristinei Țopescu: „A bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”

By

EXCLUSIV Războiul ”liceenilor” continuă! Ștefan Bănică Jr l-a amenințat pe Costin Mărculescu. Ce se întâmplă acum între cei doi

Costin Mărculescu a făcut acuzații grave la adresa lui Ștefan Bănică Jr după moartea Cristinei Țopescu. Sătul ca numele său să fie terfelit, îndrăgitul artist i-a transmis un mesaj amenințător colegului său de breaslă.

Ștefan Bănică Jr, la cuțite cu Costin Mărculescu

În luna ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă, iar detaliile sunt absolut halucinante. În preajma Revelionului, cunoscuta prezentatoare de televiziune a suferit un infarct în timpul somnului, care i-a fost fatal. Trupul fără viață al acesteia a stat în locuință timp de două săptămâni, până în momentul în care o prietenă, panicată, a chemat poliția. Pe atunci, zeci de vedete din showbizz-ul autohton, prieteni sau colaboratori ai Cristinei, au dorit să își exprime regretele prin intermediul conturilor de socializare, fie prin telefoane date familiei acesteia.

Printre cei profund afectați de moartea prezentatoarei TV a fost Ștefan Bănică Jr, care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina, ce a durat 5 ani, pe vremea când amândoi se aflau la începutul carierei. De altfel, artistul a fost prezent la crematoriu, pentru a-și lua adio de la fosta iubită, înainte ca aceasta să fie incinerată.

Acuzat că a rupt-o cu bătaia pe Cristina Țopescu!

Din păcate, au existat și personaje care, prin declarațiile lor, au reușit să întineze memoria fiicei celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu. Printre aceștia se numără și Costin Mărculescu, care a fost profund deranjat de atitudinea suferindă a lui Ștefan Bănică, spunând că totul este un teatru și că acesta i-ar fi făcut mult rău Cristinei: “ Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Mărculescu pe Facebook. Așa cum era de așteptat, declarația acestuia s-a propagat atât în mediul online, cât și în presă.

În stilul care l-a consacrat în toți acești ani, Ștefan Bănică Jr nu a dorit să facă nicio declarație publică pe marginea acestor acuzații, însă a avut grijă să îi transmită un mesaj cât se poate de clar colegului său de breaslă: “I-a transmisprintr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au mărturisitsurse de încredere, pentru impact.ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News