Brigitte, batuta dupa ce a devenit soția lui Florin Pastramă! Dezvăluiri făcute chiar de ea

By

Bătăile încasate de Brigitte de la fiul ei ar fi fost filmate! Dezvăluiri halucinante făcute chiar de ea

Brigitte Pastramă a instalat camere de filmare în casa în care locuiește cu Florin Pastramă. Toate scandalurile dintre ea și fiul ei ar fi fost filmate.

Brigitte Pastramă a ajuns azi la secția de poliție, după ce a fost agresată de fiul ei. Deși vedeata părea fericită și împlinită, mai ales de când a devenit soția lui Florin Pastramă, se pare că relația cu fiul ei este un subiect delicat. În urma unui scandal care a degenerat, fosta doamnă Năstase a fost bătută de fiul ei și de prietenii lui.  Ea își dorește acum să îl interneze pe tânărul de 19 ani la dezintoxicare și a dezvăluit că totul s-a petrecut în urma consumului de substanțe interzise. Nu ar fi prima dată când fostul model își duce fiul la dezintoxicare.

Bătăile încasate de Brigitte de la fiul ei, filmate!

În urmă cu nici o săptămână, Brigitte Pastramă a declarat că are camere de filmat în toată casa. Ea spunea că motivul pentru care le-a instalat sunt traumele pe care le-a trăit în trecut, în fostele relații, când a fost înșelată. Pentru că vrea să știe tot ce face soțul ei, a recurs la acest gest care, pentru unii, pare extrem.

Cert este că, dacă Brigitte are camere de filmat în orice colț al casei, și atacurile violente ale fiului ei au fost filmate.

”I-am pus camere peste tot în casă, nu poate face o mișcare fără să știu eu! Poate nu este tocmai în regulă, dar la cât m-am ars în căsniciile anterioare, cât de mult am suferit…Doamne, cât de mult am fost înșelată, cât de mult am fost trădată, consider că acum trebuie să fiu mereu vigilentă, să aflu eu tot”, spunea Brigitte Pastramă în urmă cu o săptămână.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News