Carmen de la Sălciua îl umilește pe Culiță Sterp! Cum s-a răzbunat pe el, după despărțire

By

Carmen de la Sălciua este complet schimbată după despărțirea de Culiță Sterp! Artista a devenit foarte sexy și i-a înnebunit de tot pe fani, în momentul în care a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în costum de baie.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus adio pentru a mia oară, dar de această dată, despărțirea pare să fie una iremediabilă. Și, pentru că se spune că după o despărțire, o femeie „înflorește” și se reinventează, așa s-a întâmplat și cu Carmen!

Pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua le-a arătat urmăritorilor săi că nu suferă deloc după ruptura de Culiță Sterp și, mai mult de atât, își concentrează atenția pe lucruri care o fac fericită cu adevărat, ca de exemplu mersul la sala de fitness și la piscine private, unde se poate bucura de câteva clipe de relaxare. Îmbrăcată în costum de baie, vedeta a făcut furori pe rețeaua de socializare și a lăsat la vedere un detaliu super hot: acela că a slăbit enorm și are un abdomen perfect și tonifiat, pe care l-ar invidia orice doamnă sau domnișoară!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, ruptură iremediabilă
CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate din partea surselor din anturajul lui Carmen de la Sălciua, că artista s-a despărțit de Culiță Sterp. Mai mult, cântăreața ar fi extrem de dezamăgită de atitudinea fostului său soț, căruia nu i-ar fi păsat deloc de ea în ultima perioadă, în care aceasta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

„Carmen și Culiță s-au despărțit iar, din ce am auzit, s-au certat foarte urât. Au existat mai multe neînțelegeri între ei, de când s-au împăcat ultima dată. Ea spunea mereu că el nu o ascultă, nu o înțelege și nu îi este alături. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, oricum… nu e o noutate pentru nimeni.

Prietenii lor apropiați știu lucrurile astea, în ultimul timp chiar refuzau să mai iasă împreună și se afișau doar dacă aveau vreun eveniment de onorat și era scris numele lor în contract. Nu aveau de ales… munca e muncă, viața privată e altceva.

Este adevărat că ea (Carmen de la Sălciua, n.r.) a avut ceva probleme de sănătate, a avut tratament, nu s-a simțit prea bine. Nu s-a mai ocupat nici de Instagram și a lăsat pe locul doi și muzica, s-a ocupat de ea, să-i fie bine. Este foarte supărată Carmen și, mai mult, dezamăgită de gesturile lui Culiță. Efectiv, lui nu i-a păsat. Nici nu a vizitat-o sau ceva. Alături i-a stat o bună prietenă și atât. Carmen zice că nu se mai împacă niciodată cu el, că nu s-a schimbat nimic” au declarat surse din apropierea vedetei pentru cancan.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News