Divortul la care nu s-ar astepta nimeni. Andreea Balan: „Sunt o…”

By

Andreea Bălan și George Burcea s-ar afla în prag de divorț. Artista face lumină asupra relației cu soțul ei. În presa mondenă circulă zvonul cum că fosta componentă a trupei Andre, ar divorța de soțul ei. Interesant este faptul că artista confirmă o parte a bârfelor prin măsurile luate pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan și George Burcea s-ar afla în prag de divorț. Artista face lumină asupra relației cu soțul ei
Andreea Bălan a postat un mesaj pe rețelele de socializare care va fi foarte lămuritor pentru mulți dintre fanii ei. Andreea se pare că i-a dat unfollow ți i-a șters comentariile soțului ei de pe contul de socializare.

Dar asta nu este tot. CÂntăreața a postat și un mesaj care i-a pus pe unii pe gânduri cu privire la relația dintre cei doi.

””Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat.

Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe reţeaua de socializare.

Din mesajul blondinei, se pare că cei doi ar avea probleme mari.

În urmă cu câțiva ani, artista declara că din prima clipă, l-a plăcut de la prima privire.

”Din start l-am ales pe George. Mi-a plăcut din prima clipă.”, a mărturisit ea.

Cei doi au împreună doi copii, o fetită de 3 ani și o fetita de un an.

Andreea Bălan, la un pas de divorț?
Potrivit Wowbiz.ro, problemele dintre cei doi soți se datorează lipsei de comunicare, în ciudat eforturilor cântăreței de a repara relația.

„Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea. Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie. Sunt și doi copii la mijloc, totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Se pare că George nu se mai simte bine în relația cu Andreea, iar comportamentul acestuia a uimit-o pe cântăreață.

”El nu mai vrea să apară nici în vlogurile ei. Andreea îi tot spune să filmeze împruenă, el refuză. Bănuiala mea este că scrisul cărții pe care vrea să o lanseze l-a dat peste cap, a făcut ca ceva, care era bine închis în interiorul lui, să se manifeste mai tare ca niciodată. Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația. Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”,a mai spus sursa citată.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News